Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '18

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Amasya’da Muhteşem Resim Sergisi

Amasya’da Muhteşem Resim Sergisi
 

18-24.06.2018 tarihleri arasında ve saat: 10.00 da Amasya/Taşova/Esençaylı sanatçı, tiyatrocu, ressam gururumuz; Safinaz Makasoğlu 4. Kişisel sergisini Amasya Arkoloji Müzesinde birbirinden ilginç ve güzel yoğun beğeni toplayan 80 adet tablosuyla sergisini açtı.

Sergi; Amasya Valisi tarafından açılacaktı, son anda işlerinin yoğunluğu dolayısıyle katılamadı. Amasya Arkoloji Müze Müdürü Celal Özdemir, Sosyal Politikalar Müdürü Mustafa Arslan, Amasya Ünv.Yrd.Doç. Davut Elmacı, Doç.Dr. Kezban Orbay ve YURTAYDER Bşk.‘nı Ercan Sorkan Dernek üyeleri, Muhtar Asuman Topuz  ile sanat sever ve ziyaretçiler tarafından açılışı yapılmıştır. Turistler tarafından beğeni ile gezip bol bol fotoğraf çekildi, tabloları çok beğenildi.  Çok yoğun kalabalık ile Medya mensupları tarafından da izlenmiştir.

4. kişisel sergisini açan; Ressam Safinaz Makasoğlu ‘’tablolarımı tamamen doğaçlama olarak ve konulu resimler yapıyorum, yağlı boya, sulu ve kara kalem çalışması da yapıyorum.’’ diye belirtti. Ayrıca; ‘’Katılımcılara ve medya mensuplarına, sergiye çiçek gönderen, tebrik mesajı gönderen,  telefon arayan bütün dost ve arkadaşlara teşekkür ederim. ‘’diyen; Ressam Makasoğlu; ‘’ Yurtiçinde  ve yurtdışında da sergi açmak istediğini’’ belirtti. Bunun için de Yerel yetkililerin ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğini istemektedir tüm sanatçılar için.’’

Amasya Sevdası duyarlılığı ve hayranlarıyla başarılarının devamını diler tebrik ederiz.

 Müzeyyen Keskin     
Amasyaşat Başkanı    

 
Toplam blog
: 118
: 137
Kayıt tarihi
: 29.09.12
 
 

Müzeyyen KESKİN   AMASYAŞAT Başkanı Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Karadeniz Sevdası Kült..