Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '15

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Amasya Sevdası ile Bodrum günleri

Amasya Sevdası ile Bodrum günleri
 

BODRUM DA İMZA VE ŞİİR SERGİSİ


25.07- 01.08.2015 tarihleri arasında Muğla Bodrum'da hem tatil yaptık hem de yıllardan beri hayal ettiğim mekanlarda Amasya Sevdası ile etkinlikler tertiplemek tanıtımlar yaptık..
 
‘’Amasya Sevdası Tanıtım, Turizm, Kültür Sanat Eseri tanıtımları, şiir sergisi ve imza günü etkinliğimiz muhteşem oldu..
İlgi yoğunluğuna sevindik. Amasya Sevdası danışmanı Canan Keskin de etkinliklerimizde fotoğraf çekimleriyle şairinden imzalı şiir satışlarıyla çok önemli öncülük görevi yaptı.. 
Amasya Sevdası yanı sıra baskıdan yeni çıkan ‘’TÜRKİYE SEVDASI ‘’ Tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri de Amasya Sevdası alanlara armağan edildi. 
Bodrum için de ve Bodrum Kalesin de, Bodrum’un çeşitli yerlerin de yapılan tanıtım da Amasyalı hemşerilerimle karşılaşmak son derece sevindirdi bizleri. Sn. Naim TORAMAN ve Cevat TORAMAN, Cemil ÖKSÜZ, Serap BOZTUNA, Merzifonlu hemşerimiz projemize destek vereceklerini söylediler.
Hava çok sıcaktı 40 derecenin üstündeydi.. Bodrum’a gelen turistlerin ilgi odağı oldu. ’’ AMASYA SEVDASI’’ Projemizi paylaştık. 
Bodrum, Trabzon, Adana, Afyon, Ankara, İstanbul, Girit, Muğla, Tokat ve Siirt’e ‘’ AMASYA SEVDASI’’ gönderdik .
 
Elbette hep iş olmayacaktı. Bodrumun muhteşem doğa güzelliklerini gezmek deniz ve havuzun tadını çıkarmakta vardı elbet. Bu arada mutlaka Sanat Güneşimiz Rahmetli Zeki MÜREN Evi ve müzesi de gezilecekti. Öylede yaptık. Bütün gelirini Mehmetçik vakfına bağışlamış. O kadar çok hatıralar var ki saymakla bitmez. Çok duygulandım ve hatıra fotoğrafları çektirerek ayrıldık. Her güzel şey gibi bunun da sonu gelecekti. 
Yağız ESENTEPE, Neşet Bey ve eşi, Giritli İbrahim KABA, Müfettiş Adem Bey ve Eşi Nimet GÜNDOĞAN (Adanalı Zilktap Bey, Nevşehirli Şule öğretmenimiz, Ankara’dan Makbule Hanım, Beyza Türker ve adlarını sayamadığım sanat ve sanatçı dostu canlara çok teşekkür ederim 
Adını yazamadığım gerek Amasya Sevdası edinen ve şiirlerimi alan bütün canlara çok çok teşekkür ederim.
 
Müzeyyen KESKİN
Amasyaşat Başkanı
Türkiye sevdası Kültür Sanat Danışmanı
amasyasevdasi.net.
 
Toplam blog
: 118
: 137
Kayıt tarihi
: 29.09.12
 
 

Müzeyyen KESKİN   AMASYAŞAT Başkanı Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Karadeniz Sevdası Kült..