Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

01 Mart '12

 
Kategori
Spor
 

Amatör klüpte profösyonel tesis...

Amatör klüpte profösyonel tesis...
 

Büyükçekmece’yi dünya kenti yapma yolunda gayret sarf eden  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yapmış olduğu Atatürk Spor Kompleksi ile örnek olmayı bir kez daha  başardı.

Amatör olmalarına rağmen tesis olarak profesyonellerin imkanlarına sahip oldukları için kendilerini şansı gören Büyükçekmece Sporlular sunulan imkanların hakkını vermek için büyük çaba sarf ediyorlar…

140.000m2 alan üzerinde kurulan Atatürk Spor Kompleksinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün projelendirerek hayata geçirdiği tesis de yok yok…

Büyükçekmece sporlu  futbolcular,  yatakhaneleri, yemek odaları, dinlenme salonları, soyunma odaları ve diğer imkanları 5 yıldızlı olarak değerlendiriyorlar.

En ince detayına kadar düşünülmüş başka bir stadın Türkiye de bulunmadığını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Yaptığımız bu çalışmaların değeri 10 yıl sonra daha iyi anlaşılacak. Çünkü yıllarca  faaliyet de bulunacak bu tesisler Türk  Sporuna çok büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Türübünlerin altını, yemekhane,yatakhane ve değişik tesisler olarak kullandıklarını anlatan Başkan Akgün; festival döneminde de bu tesislerde konuk sanatçıları ağırlayacaklarını anlattı.

20.000 seyirci kapasiteli olup 500 kişilik tribünü ile  3 futbol sahasına sahip.

Tesisde iki adet basketbol sahası,iki adet voleybol sahası, olimpik ölçülerde 6 koşu ve 5 koşu parkurlu tartan atletizm pisti, iki adet kondisyon ve fitnes salonları, güreş ihtisas kulübünün ihtiyaçlarını karşılayacak ölçülerde salonlar, uzak doğu sporlarına uygun kapalı salonlar, 1 adet sosyal tesis, stadyum tribün zemin bölümlerin de ; yönetici odaları, 6 adet hakem odası, 18 adet soyunma odası, revir, basın odası,kafeterya, bay-bayan wc’ ler, doping kontrol odası bulunmak da. Ayrıca kompleksin çevresinde halkın kullanabileceği yürüyüş ve spor alanları ve 2500 araç kapasiteli otoparklar yer alıyor.

Haber kaynağı ve fotoğraflar Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığı

''Melekler Yüreğinizden Öpsün''

Sabiha Rana

***

Ulaşım ve iletişim bilgileri:

Beyaz Düşler: www.sabiharana.com

Facebook: Sabiha Rana | Facebook

Facebook : http://www.facebook.com/sabiha.rana

Twitter: http://twitter.com/#!/sabiharana

Milliyet Blog : http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

Naberler.com: http://www.naberler.com/Blog.aspx?Web=sabiharana&CID=6076

YouTube: Sabiha Rana adlı kişinin profil resmiSabiha Rana

İletişim: sabiharana@sabiharana.com

 

 

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..