Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '18

 
Kategori
Haber
 

Amazon Türkiye Mağazası Açılış Zamanı

Amazon Türkiye Mağazası Açılış Zamanı
 

Amazon yakın zamanda 2019 yılında Türkiye mağazasının açılacağını söylemişti. Son duyumların ardından firma Türkiye’de yaptığı toplantı sırasında açılışı erkene çekebileceğini belirtti. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye girmek istediğini belirten büyük şirket işlemleri hızlandırmışa benziyor. Bunun nedeni yazın gelmesi ile birlikte insanların alışveriş yapma gereksiniminin olmasından dolayı olduğunu tahmin etmekteyiz.

E-ticaret sitelerine ürünleri sağlayan tedarikçi firmalar ile görüşmeler yapılmış ve Amazon Türkiye mağazasının Haziran 2018 tarihinde açılışı bekleniyor. Amazonun Türkiye pazarına giriş yapması ülkemizden yurtdışından ürün alan kişiler için çok büyük bir rahatlık olacak.
Ayrıca şirketin Türkiye’ye girmesi ile birlikte ülkemizde Dropshipping üzerinden para kazanan kişilerin artacağına eminiz. Ülkemizde ise Türk firmalarına olan düşkünlük azalacak gibi duruyor. Çok fazla rekabet ve fiyatlarda değişiklik görebiliriz-ticaret firmalarımız rekabete hazır olduklarını belirtiyor.
 
Amazon Türkiye’ye gelmesi ile birlikte diğer mağazalardan en büyük şikayetçi olduğumuz kargo problemini ürünün zamanında gelmemesi gibi sıkıntıları kendi kargo şirketi ile çözmeyi planlamakta.
 
Amazon gibi büyük bir firmanın Türkiye’de internet alışverişlerinin iyileştirilmesi adına iyi şeyler yapacağını düşünüyoruz.
 
Amazon mağazasının ülkemize girmesi ile büyük kampayanlar düzenleyeceğine dair duyumlar mevcut. Almak istediğiniz ancak fiyatı yüksek olan ürün sınırlı sayıda tanıtım amaçlı www.amazon.com.tr üzerinden satışta olabilir. Takipte kalın ve fırsatları kaçırmayın.
 
 
 
https://www.seninlekazanalim.com/2018/06/amazon-turkiye-magazas-acls-zaman.html
 
Toplam blog
: 11
: 386
Kayıt tarihi
: 10.06.18
 
 

22 yaşında makale yazmayı seven İşletme Bilgi Yönetimi öğrencisiyim. Linkedin:https://www.linkedi..