Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Ambulansla hastane gezmece!

Ambulansla hastane gezmece!
 

Görsel milliyet.com.tr


Ankara’da acil poliklinikleri yoğunluktan hasta kabul edemiyor! Saat 15.27’de 112’den ambulans talebinde bulunan hasta 17, 20 itibarı ile üçüncü (Gazi acil) hastanenin aciline kabul edilebildi!

Ambulansla başvurulan ilk üniversite hastanesi yoğunluktan, diğeri tadilat gerekçesi ile hastayı kabul etmedi!

Üçüncü hastanenin acilinde iki saatlik bir ambulansla hastane gezmece turundan sonra kabul edilen hastaya gerekli müdahale olağanüstü performans sergileyen acil personeli tarafından yapılıyor!

Hasta yakınları iki saatlik süreçte 184’ü  de aradılar. Üçüncü hastaneye kabul edilişlerinde telefonun etkisi var mı bilinmez ama şansa yaşadığımız ortada!

İnsan sormadan edemiyor, teknoloji çağında acile başvuran hasta istatistiklerini çıkarıp hastanelerin acil polikliniklerini ihtiyaca göre planlamak çok mu  zor?

Sağlık Bakanlığı ile ilgili “Kendi bürokratlarını ve ardından hamilelik testi yaptıran kadınları fişleyen Sağlık Bakanlığı’nın uygulamayı ileri götürerek, hastane ve doktorlara yolu düşen herkesi fişlediği” iddialarına bakılırsa yurttaşın sağlık hizmeti almasına yönelik çalışmaya zaman bulamadıkları ortada!

Not: Hastanın şofbenden zehirlendiği ortaya çıktı, ambulansla iki saat kabul edip tedavi edecek acil aramasına rağmen yaşıyor!

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..