Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '21

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

AMELİYATSIZ GENÇLEŞMEK MÜMKÜN!

Doğuştan hacim kaybı olan veya yaşla birlikte hacim kaybeden yanaklar yüzün olduğundan daha yaşlı ve yorgun görünmesine neden olabilir. Highlight dolgu (bilinen adıyla yanak dolgusu) ile yanaklarınız dolgunlaştırılabilir, daha genç ve daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Highlight dolgu, hyaluronik asit veya otolog yağ hücrelerinin enjeksiyonlarını içeren bir işlemdir. Doğal görünüm elde etmek için yanak tasarımı ve enjeksiyon tekniği doğru uygulanması sonuç için oldukça önemlidir. Kaybedilen hacmi yüzün orta kısmına dağıtırken doğal gerginlik ve ışık elde etmek için germe noktalarına uygulanmalıdır. Bu sayede elmacık kemiklerinin gergin görünümünün yanı sıra doğal ışık ve gölge oluşturulur. Bunun için yanaklarda 8 noktaya yada 5 noktaya da lifting amaçlı dolgu uygulanmalıdır. Bu sayede yanakların yapay şişmesi önlenebilir.

Highlight dolgu ile 15 dakikada gençleşin!

Highlight dolgusu ile derin kırışıklıklar giderilir ve elmacık kemikleri istenilen hacmi elde edilir. Yanaklar ve elmacık kemikleri arasında doğal ışık oluşturur. Bu sayede aynı anda germe, hacim ve kontur yapılabilir.

Enjeksiyonun işlemi ortalama 15 dakika sürer ve kullanılan malzemeye bağlı olarak etkisi 8 ila 15 ay arasında sürebilir. Kişinin isteğine göre işlemin etkisi azaldıkça enjeksiyon işlemi tekrarlanabilir. Lokal anestezi kullanımı ve çok ince uçlu enjeksiyon malzemelerinin kullanılması nedeniyle işlem sırasında ağrı olmaz. Herhangi bir yara izi yoktur ve herhangi bir iyileşme sürecine gerek yoktur. Yanak dolgusunun etkisi hemen görülmeye başlar ve son şekil iki hafta içinde oluşur.

Highlight dolgusu, yanaklarında dolgunluk olmayan ve genel sağlığı iyi olan herkes için uygundur. Enjeksiyondan sonra cildin hassasiyetine bağlı olarak kolayca kapatılabilen çok hafif morluklar olabilir.

Op. Dr. İlsun Aka

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi

www.ilsunaka.com.tr

www.instagram.com/drilsunaka

 
Toplam blog
: 142
: 25
Kayıt tarihi
: 05.07.19
 
 

1979 yılında Almanya Köln şehrinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi memleketim Uşak'ta tamamla..