Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '20

 
Kategori
Sağlık
 

Ameliyatsız Yüz Germe 10 Soru

Ameliyatsız Yüz Germe 10 Soru

Ameliyatsız yüz germe ameliyatı eski zamanlarda çok mümkün değildir ve insanların ameliyat korkuları genç görünme isteklerini geride bırakıyordu. Teknolojinin ilerlemesi ve tıbbın gelişmesi ile birlikte belli cihazlar sayesinde ameliyatsız acısız hızlı ve etkili çözümlerle sonuç almak artık mümkün ve bu ameliyatsız işlemler içerisinde en etkili olan cihazlardan birisi HIFU (Ameliyatsız Yüz Germe) dur.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Nedir?

Hıfu açılımı High Intensity Focused Ultrasound şeklindedir ve baş harflerinden oluşan bir kelime olarak karşımıza çıkar. Türkçe karşılığı ise Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason olarak bilinir.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Ekisi Nedir?

Ultrasonik Cilt Sıkılaştırma (HIFU); Yüz, boyun ve çeşitli vücut bölgelerinde ciddi cilt sıkılaştırma ve kaldırma etkilerini gerçekleştiren ameliyatsız etkili bir estetik tedavidir. Kaş, boyun ve yüz kaldırma, nazolabial kat azaltma ve cilt sıkılaştırılması ve gençleştirilmesi için kullanılmaktadır.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Kaç Seans Yapılır?

Ameliyatsız yüz germe genellikle tek seans yeterli olmaktadır. Ancak çok ciddi cilt sarkıklığı problemleri olan kişilerin ek senas almasında doktor tavsiyesi ile herhangi bir sorun oluşmamaktadır.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Ne Kadar Sürer?

Ameliyatsız yüz germe işlemi kişiden kişiye göre değişmekle birlikte yüz ve boyun bölgesi için ortalama olarak 1,5 saat sürmektedir.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Etkisi Ne Kadar Sonra Görülür?

Ameliaytsız yüz germe ortalama olarak etkisi 2 ay sonra görülmektedir. İşlemden sonra cilt ve cilt altında sıkılaşma başlar.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Kimlere Yapılır?

Öncelikle hastanın muayene bulguları son derece önemlidir. Muayene sonrasında doktor onayı ile 30 – 35 yaşlarında olan kişilere yapılabilir.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Kimlere Uygulanmaz?

Ameliaytsız yüz germe kalp pili takılı olanlara, dolgu yaptıran kişilere, kanama bozukluğu hastalığı olanlara, şeker hastalarına, hamile kadınlara yapılmaz.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Sonrası Ne Yapılmalı?

Ameliyatsız yüz germe sonrası ciddi iyileşme süreci olmamaktadır. İşlemden hemen sonra nemlendirici krem sürerek normal hayatınıza devam edebilirsiniz. 1 – 2 gün kadar ağırlık kaldırmamanız ve yoğun tempoda çalışmamanız gerekir ve işlemin yapıldığı bölge genişten 1- 2 gün korunması yeterlidir.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Hangi  Aylarda Yapılmalıdır?

Ameliyatsız yüz germe ameliyatı için böyle bir durum söz konusu değildir. Dört mevsim uygulabilir.

Hıfu (Ameliyatsız Yüz Germe) Ağrılı mıdır?

Ameliyatsız yüz germe ameliyatı sonrasında herhangi bir ağrı hissi olmamaktadır bu yüzden işlem sonrası herhangi bir ağrı kesici ilaç verilmez. İşlem öncesinde lokal krem sürülerek işlem uygulanırken herhangi bir ağrı hissetmemeniz sağlanmaktadır.

Doç.Dr. Süleyman TAŞ

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah

https://www.tasklinik.com/hifu/

https://www.suleymantas.com.tr/hifu/

 
Toplam blog
: 85
: 60
Kayıt tarihi
: 01.03.14
 
 

Doç.Dr. Süleyman TAŞ, başarıyı kendine ilke edinmiştir. Türk ve Avrupa Plastik Cerrahi Dernekleri..