Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Ameliyatsız zayıflama yöntemleri

Ameliyatsız zayıflama yöntemleri
 

Ameliyatsız Kilo Verme


Merhaba Sayın okurlarım. Sizlere bugün ameliyat olmadan nasıl zayıflanabilir ve bu yöntemlerin ne kadar etkili olacağından bahsedeceğim. Fazla kilolarınızdan ameliyat masasına yatmadan çözüm bulmanın yolları anlatacağım. 

Ameliyatsız Kilo verme

Ameliyat olmadan yapılan kilo verme yöntemleri arasında en bilindik ve en birinci yöntem lipoliz yöntemidir. Bu yöntem ile anestezi almadan ve neşter değmeden vücudunuzun istediğiniz bölgesinden yağ alınabilir. Bu alından yağlar da bir süre sonra kendiliğinden tekrar oluşmaz.

Gıdı bölgesi basen ve bacaklar ayrıca karın bölgesi gibi birçok yere bu yöntem uygulanabilir. Lazer ile yapıldığı gibi, soğuk lipoliz yöntemi ile de bu işlem rahatlıkla yapılabilir.

Düzenli sopr yapmak ve açıkmadan yemek doymadan kalmak da sizin firmada kalmanızı sağlar. Gece yatmadan 4 saat öncesinde yemek işini sonlandırmak ve mutlaka sabah kalvaltısı yapmak da sizi kilo vermenizi sağlar. 

Tüm bu işlemer eğer sonuç vermez ise, vaser yöntemi ile inatçı yağlar vücut dışına atılabilir. Bu yöntem lokal de olsa bir anestezi gerektirebilir.

Ameliyat ile kilo verme 

Ameliyat ile lilo vermek için birçok ameliyat yapılabilir. Karın germe den tutunda liposuctiona kadar bir çok ameliyat sizin kilo vermenizi sağlar. Ancak bu ameliyatların gerçekten amacı kilo verdirmek için değildir. Aslında vücut şekillendirmek ve estetik bir görünüm kazanmaktır. 

Ameliyatlı veya ameliyatsız yöntemler hangisini tercih ederseniz edin, mutlaka yemek yemeği dengeli bir hale getirmeniz gerekir. Bu şekilde ancak kalıcı ve kesin bir çözüm elde edebilirsiniz.

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekim Merkezi
Tel : 0212 241 3 241
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..