Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '12

 
Kategori
Dünya
 

Amerika'nın dünyadaki yeni imajı: cinayet.gov

Amerika'nın dünyadaki yeni imajı: cinayet.gov
 

ABD'nin dünyadaki yeni imajı: cinayet.gov


Bir haber okuyorsunuz, Suriye’de hükümeti yıkmak için Amerikan çıkarları için Katar, Türkiye ve S.Arabistan tarafından desteklenen gurupların içerisinde El Kaide teröristleri olduğu ortaya çıkıyor! Bu ne demek: “El Kaide Suriye Hükümetini yıkmak için çalışıyor!”

Afganistan ve Irak’ı işgal etmek için ortam oluşturmak üzere kurulan Amerikan derin devletinin taşeronluğunu yapan El Kaide’ye bağlı teröristlerin Suriye’de Esad Hükümetini yıkmak için çarpışırken ölmesi ne anlama geliyor?

Basit bir analiz ile bile ortaya çıkarılabilecek çok çarpıcı gerçekler var: Öyle kelli-felli ‘savaş stratejistlerine’ filan gerek yok!

Anlamak için biraz düşünmek yeterli. Bu teröristler daha düne kadar Amerika düşmanı görüntüler sergilemiyor muydu!

Afganistan’da taliban üyelerini; Irak’ta muhalif gurupları hep bunlar kışkırtıyordu. Her gün kanlı eylemler yaparak dünyanın gündemini sıcak tutma misyonu ile görevli katillerin; bu seferki operasyonda, cephenin Amerika tarafında yer alıyor olması, artık bir şeyleri anlamamızı sağlamalı!

Bu terör odakları “dönmedi” sadece asli efendilerinin tarafında görünmekten çekinmeyecek kadar rahatlar. Çünkü içinde bulundukları siyasi zemin vıcık-vıcık ve bir o kadar da kirli!

NELER OLUYOR?

Bu örgütler Amerikanın taşeronudur!

Dünyanın çeşitli yerlerinde Amerikan çıkarlarını gözeten sonuçlar elde etmek için operasyon başlatılmasına fırsat vermek için kullanılmaktadır!

Amerika, kendi topraklarındaki psikopatları, ruhsal hastalıklıları, suçluları (özellikle “aile bağları olmayan tecavüzcü, gaspçı ve katilleri” [bu bilgi ABD’nin “home security” raporunda utanmadan açık açık yazılmış]) ve ABD’li olmak için hükümetin istismarlarına ve tacizlerine boyun eğmek zorunda kalan göçmenleri ateş altına atmaktan çekinmiyor! Ama bu ‘gözden çıkarılabilir’ insanlar bile yaşanan rezilliklere razı gelmeye biliyor. Bu durumda Suriye gibi ülkelere ‘demokrasi’ getirmek için tescilli teröristlere iş düşüyor!

Birileri aptallığa doymadığı sürece; katiller, cinayete doymaz!

Hep sevgi ile kalın.

Murat SEVGİ
http://twitter.com/muratsevgi

 
Toplam blog
: 370
: 1092
Kayıt tarihi
: 10.07.08
 
 

1969 doğumlu. Tasarımcı, endüstriyel otomasyon sistemleri için yazılım geliştiriyor. Yüksek öğren..