Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Amerika’nın falı

Amerika’nın falı
 

görsel internetten alıntıdır


Hep başkaları mı saçmalayacak, “Biraz da ben saçmalayayım dedim” ve Amerika’nın kahve falına baktım. Bu arada ben kendi fikrimi söyleyeyim, kahve falına asla inanmam ama benim hatır için baktığım kahve falına inanan çok insan var, haydi hayırlısı.

Baktığım fincanın içindeki görüntülerde Amerika’nın tam ortasında Buda heykeli yerleşmiş durumda, Amerika’ya üç tane uzun yol görünüyor ve her yolun sonunda savaş araçları var. Birinci uzun yolun sonu açık, biraz sıkıntılardan sonra Amerika ortalığı ele geçiriyor ama diğer iki yolun sonu bir felaket, iki yolun başında şişman bir adam ve zayıf, ince bir hanım var ve savaş planları yapıyorlar. İki yolun sonunda hiç akıllarına getirmedikleri hayalet savaş gemileri ve savaş gemilerinin arkasında ortalığı tozu dumana katan patlatılmış nükleer silahlar var, bu hayalet gemileri koruyan göklerde büyük bir kartal var.

Evet, Amerika’nın son yapmak istediği iki savaş fiyaskoyla sonuçlanıyor.

Fincan tabağındaki görüntülerde ise Amerika’nın üzerine vaktiyle düşen hilal şeklindeki ayın ortası kirlenmiş, müthiş bir kaos var, ayın üzerinde nazar değen gözler var ve Amerika’nın beğenmediği ufak tefek, güçlü insanlar ellerinde sopalarıyla uzaktan planlar yapıyorlar ve bunların önüne geçmek mümkün değil çünkü Amerika kendi içinde tükenmiş, gücü kalmamış görünüyor.

Tabii ki bu bir kahve falı, büyüklerimiz ne demiş. “Fala inanmayın, falsız da kalmayın.”

 

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..