Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '17

 
Kategori
Dünya
 

Amerika’nın medya baronu başkanlığa neden karşı?

Amerika’nın medya baronu başkanlığa neden karşı?
 

AMERİKA’NIN MEDYA BARONU BAŞKANLIĞA NEDEN KARŞI?


Rupert Murdoch ABD merkezli News Corporation şirketinin Avustralyalı medya patronudur. Ülkesi Avustralya'da gazeteler, dergiler ve televizyonlarla çalışma hayatına başlayan Murdoch, şirketini İngiliz ve Amerikan medyasına doğru genişletmiş ve dünyanın en önemli ve zengin medya patronlarından biri olmuştur. Dünyanın en zenginleri (2007) listesinde 9 milyar dolarlık servetiyle 73. sırada yer almıştır.(1)

Amerika’nın tellalcısı Murdoch niye istesin ki Türkiye’de başkanlık sistemini. Türkiye’de istediği gibi borusunu öttüren, yeri geldiğinde yol geçen hanı gibi kullanılan ülkeyi tellal kaybetmek ister mi? O ülkenin bağımsız olmasını ister mi? O ülkenin kendi kendine güç olmasını ister mi? Elbette ki hayır.

İnternette bir blog yazısı çok hoşuma gitti…Aynen aktarıyorum: Dünya Medya Baronu Siyonist, Rupert  Murdoch Türkiye de Başkanlık sitemine karşıymış! Demek ki doğru yoldayız.! Dünyanın başka ülkelerinde de başkanlık sistemi var. Murdoch onlara karşı falan değil, sadece Türkiye'deki başkanlık sistemine karşı. Başkanlık sistemiyle tek başına iktidar çıkacak ve bir daha Türkiye’de koalisyon diye bir şey olmayacak. Bir daha koalisyon olmaması Türkiye’ye müdahale edemeyecekler dertleri budur. Bunlar zayıf koalisyon hükümetleri ile Türkiye’ye müdahale edip Türkiye’yi dışarıdan yönetmeye alışmışlar.(2)

FOX'un patronu Rupert Murdoch'ın Peygamberimize hakaret eden dergiye yapılan saldırıyı bahane ederek Müslümanlara hakaret etmişti. "Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" diyen Murdoch'a Türk televizyon izleyicilerinden sert tepki gelmişti.(3)

Amerika’nın dünya mazlumlarının döktüğü kanları görmeyip medyasında hiç yer vermeyen bu İslam düşmanı Rupert Murdoch'ın Türkiye’de başkanlık sitemiyle ilgili ‘ Başkanlık sistemi gerçekleşirse yeni dünya düzeni tehlikeye girer’ sözleriyle Orta doğu’da büyük İsrail Projesinin ertelenme kaygısı taşıdığını görüyoruz medya patronunun. Hatırlayalım: Yahudi gazete patronu Rupert Murdoch’ın televizyonu Fox News de bu bilgiyi alt yazı olarak geçti. Her fırsatta İslam’a hakaretler yağdıran Yahudi iş adamının gazetesi New York Post ise saldırıyı “Katil Müslümanlar” başlığıyla duyurdu. Bunun üzerine tepki yağarken Murdoch medyasına karşı boykot çağrısı yapıldı.(4)

İslam düşmanı Rupert Murdoch başkanlığa karşı olması bizim için şu anlamları ifade etmektedir… Allah’ın izniyle Türkiye doğru yolda. Türkiye bu emperyalistlerden kendini kurtaracak ve topunu, tüfeğini, tankını kendi üretecek. Dünya’ya atalarımız nasıl adalet dağıttı ise, mazlumlara sahip çıktı ise torunları da daha iyisini yapacak Allah’ın izniyle.

KAYNAK:

(1)  http://www.sabah.com.tr/dunya/2015/01/11/murdochtan-skandal-tweet

(2http://www.bloglar.gen.tr/uyeyazi/2016/06/rupert-murdoch-turkiyede-baskanlik.html

(3http://www.yeniakit.com.tr/haber/feto-gorevi-islam-dusmani-murdocha-devretti-113575.html

(4http://www.duvardibi.tv/2015/12/islam-dusmani-murdoch-icin-dunya-capinda-boykot-cagrisi/

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..