Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '17

 
Kategori
Dünya
 

Amerika Referanduma Hayır Diyor, İsrail Destek Veriyor. Yöneten Kim?

Amerika Referanduma Hayır Diyor, İsrail Destek Veriyor. Yöneten Kim?
 

Referandum'un gerçekleşmesi demek Kuzey Irak Kürt devletinin hemen yarın kurulması anlamına gelmiyor elbetteki ama referanduma sadece İsrail'in destek vermesi bizlere şartlar olgunlaştığında Kürt devletinin İsrail'in desteğiyle kurulacağını gösteriyor. Hatta İsrail+Kürt devleti birlikteliği Büyük Ortadoğu Projesinin hayata geçmesinde önemli rol oynayacağı ve İslam coğrafyasındaki tüm değişimlere ortak adımlar atacakları ve Amerika'nın elde etmek istediği yeraltı kaynaklarını İsrail+Kürt devleti birlikteliğiyle gerçekleşeceğini bugünden söylemek mümkündür..

Dünya'yı yöneten güç her ne kadar Amerika gibi görünüyor olsa da asıl yönetenin İsrail devleti olduğunun altı çizilmelidir.

Dünya ekonomisini elinde barındıran ve dünyayı yöneten yaklaşık 20-30 uluslararası dev şirket sahipleri yönettiğine göre ve de şirket sahiplerinin tümü de İsrail kökenli olduğuna göre dünyayı yöneten de İsrail devleti olduğunun kanıtıdır.

İster İsrail devleti olsun ister Amerika ister başka devletler olsun, petrol uğruna silah uğruna enerji uğruna kadınlar çocuklar öldürülüyorsa, masum insanlar yerlerinden yurtlarından edilerek göçe zorlanıyorsa ve göç esnasında deniz botlarında yaşamları son buluyorsa dünyanın bir numaralı katilleridir!

Öte yandan "Kürt halkının hakları" söylemleriyle Ortadoğu petrollerini kolay yoldan ele geçirmek için kurgulanan Kuzey Irak Kürt devleti global ekonomi sisteminde ülke sınırlarının kalkmakta olduğu yeni dünya düzeninde yeni sancılar doğuracağı ve Kürt halkına zor günler yaşatılacağını bugünden söyleyebiliriz.

İster Kürt ister Türk ister Türkmen ister İsrail'deki sivil vatandaş ister Arap ister Afrikalı ister Avrupalı vatandaşlar ister bir diğer ırk veya soydan sade vatandaşların hiç biri birbirleriyle asla bir sorunu olmazken ülkeler arasındaki çıkar çatışmaları yüzünden yaratılan gerginliklerin tümü dünyadaki siyasiler olduğunu ve siyasilerin de dünyadaki silah petrol gaz dolar tuccarlarına hizmet ettikleri apaçık ortadadır.

Oyun içinde oyunlar oynanıyor!

Amerika referanduma karşı çıkarken İsrail destek veriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu azizim!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..