Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '19

 
Kategori
Dünya
 

Amerika Strateji Ortağımız mı?

Stratejik ortağımız mış Amerika..

Hadi oradan! Duyan da bir şey sanacak. Amerika, İngiltere ve İsrail'den başka stratejik ortağı yoktur yeryüzünde. Hatta dünya'yı yöneten Amerika değil İsrail'dir. Tüm uluslararası konjünktürler İsrail'in çıkarları doğrultusunda hazırlanır ve ülkeler tarafından uygulamaya konulur. Çünkü dünya'daki uluslararası büyük tuccarlar İsrail kökenlidir. Petrol tuccarlarından silah tuccarlarına dolar faiz tuccarlarına kadar hepsi İsrail kökenli olduğu ortadadır.

Dolayisiyle Ortadoğu coğrafyasında dönen dümenler tamamen İsrail'in çıkarları doğrultusunda'dır. Tıpkı Kore savaşında olduğu gibi ülke NATO'ya dahil edilerek Mehmetler toprağa düşmüş, bugün de Amerika tarafından üretilmiş olan terör örgütleriyle askerimiz savaş halindedir. Üstelik de terör örgütlerine dünya kamuoyunun gözleri önünde açıktan silah desteği yapıldığını gördüğümüz halde.

Şu duruma bakar mısınız..

Amerika terör örgütlerini örgütlüyor, her türlü desteği verdiğini gizlemeden  binlerce TIR dolusu silah-muhimmat desteğini sağlıyor, ondan sonra dönüp bizim Mehmetciklerimizle burun buruna getiriyor.

Amerika yapabilse ülkeyi de bölmeye çalışacak ama Türk halkı Lazı Türkü Kürdü Gürcüsü Romanı Boşnağı ile Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete öylesine bağlılıkla birbirleriyle kardeşce yaşamaktadır ki, hiç bir güç bu bereberliği bozamayacaktır. Küçük örnek vereyim; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herhangi birinin canının yanması durumunda Türk Kürt Laz Çerkez Roman demeden yanında olabiliyoruz. Bu durum çok şeyi anlatıyor zaten başka şey söylemeye gerek yoktur.

Amerika 'bir düdük yat bir düdük kalk' metoduyla yönetmeye çalışıyor ama artık seçmen her şeyi çok iyi algılamaya başladı teknoloji sayesinde.

Amerika'ya 'dur!' demenin vakti geldi geçiyor bile.

Her şey seçimlerle güzel olacak ülkede ve dünyada!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..