Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '16

 
Kategori
Siyaset
 

Amerikada paralel devlet; CIA

Amerikada paralel devlet; CIA
 

AMERİKA’DA PARALEL DEVLET; CIA


Bugüne kadar Ortadoğu`da, Asya`da Afrika`da ve Latin Amerika`da onlarca hükümeti deviren, demokrasi adına işkence düzeni kuran, suikastler düzenleyen, insan kaçıran ekonomik krizlere yol açan kısacası dünyayı cehenneme çeviren bir küresel örgütün istihbarat koludur CIA!

Dünya imparatorluğu düşleyenlerin en gözde kurumu Amerikan merkezi istihbarat teşkilatı CIA'nın başında eski dönemde, Leon Panetta`vardı.

Leon Panetta, göreve gelir gelmez Obama`nın da Bush dönemi politikalarını sürdüreceğini açıkladı. Amerikan istihbarat teşkilatı yeni dönemde Latin Amerika`yla işe başlayacaktı. Panetta, ilk açıklamasında Amerikan karşıtı hükümetleri devirmek için ekonomik krizin kullanılacağı sinyalini verdi. CIA yeni dönemde de Amerikan çıkarlarına aykırı giden ülkelerde daha rafine darbeler peşindeydi.(1)

Hakikaten de öyle oldu. Ortadoğu’da tüm İslam ülkeleri kana bulanmıştı. En son kana bulanacak ülke Türkiye idi. Türkiye’ye FETÖ maşasıyla girmiş devletin tüm birimlerine sızmışlardı. 15 Temmuz darbe girişiminde bunu başaracak ve milyonlarca insan katledilecekti. Görüldüğü gibi CIA Amerika’nın dışına taşmış lağım virüsü gibi İslam ülkelerine saldırıyordu. Amerika’nın içinde resmen paralel bir devlet olmuştu CIA.

Darbe kalkışması haberlerinin geldiği ilk saatlerden itibaren darbe sürecini ve son gelişmeleri tüm detayları ile paylaşan en dikkat çekici kurum ise CIA'ye yakınlığı ile bilinen Stratfor düşünce kuruluşu oldu.

Stratfor darbe haberleri basına yansıdıktan sonra Türkiye'de yaşananları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken, darbe kalkışmasından sonra ABD askeri kaynaklarına yakınlığı ile bilinen haber sitesi MSNBC'ye dayandırarak attığı twitte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'dan sığınma talebinde bulunduğunu iddia etti.(2)

ABD'deki başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında resmi Twitter hesabından, "13 CIA yetkilisi darbeye yardım etti" paylaşımında bulundu.(3) Dedi.

CIA istihbarat örgütünün dünyayı nasıl cehenneme çevirmek istediğini uzun uzun anlatabiliriz. Kısaca CIA 15 darbesini Türkiye’ye yapan örgüt. FETÖ maşa olarak kullanılmış ve FETÖ sayesinde devlete sızmış. En önemlisi de CIA’yı bugün Amerikan devleti değil o malum üst akıl yani dünyanın ekonomik baronları yönetiyor. Düşmanımız batıl. Tarafımız Hak. Yardımcımız Allah. Dua edelim. Üretelim, uyanık olalım. Takdir Allah’tan, Tedbir Kuldan.

KAYNAK

(1)          http://banuavar.com.tr/cia-ve-darbeler/

(2)          http://www.yenisafak.com/dunya/fetonun-darbe-girisiminde-cianin-rolu-desifre-oldu-2495712

(3)          https://www.sadecehaber.com/donald-trumpin-15-temmuz-paylasimini-cia-kaldirdi

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..