Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '19

 
Kategori
Güncel
 

Amerikan Saldırısına Hazırlık

Amerika Türkiye’ye mi Saldıracak!

Bir habere göre Amerika Türkiye’ye saldırı hazırlığını birden çok ülke sathına yaymış bulunuyor, Kuzey Irak, Suriye’de askeri üsler, Kıbrıs Rum Kesiminde aynı şekilde askeri hareketlilik, İngiliz askeri hareketliliği, Romanya ve kara Yunanistan, adaları da dâhil Türkiye’ye elli altmış kilometre mesafeye kadar sokulan askeri birlikler, ne amaçla bize bu kadar sokulmuş durumdalar!

Bu konuda bir haber dikkatimi çekti; yalan olmasına imkân olmayan, gerçekliğine inandığım bir haber;

Haberden bir paragraf.

“Suriye kuzeyi ve Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi çevrelemek isteyen ABD, şimdi de Yunanistan’ın liman kenti Dedeağaç’ta ‘düşmanca’ adımlar atıyor. ABD, Türkiye’ye sadece 60 km uzaklıkta bulunan kente 700 zırhlı araç ve 2 bin askeri sevk etti. Olağanüstü sevkiyatla ne amaçlandığı merak ediliyor.”

Kim ne derse desin Türkiye 1947 yılından beri Amerika’nın emrine girmiş durumda bir yarı özgür bir ülke. Hoş öncesinde de ne kadar bağımsız olabildiğimizi tam manasıyla bilemiyoruz.

Dünyada özgür ülkelerin özgür olduğuna dair bir inanç olsa da bu konudaki fikrim sıradan vatandaş açısından dünyanın en gelişmiş ülkesi vatandaşı olmasının sadece biraz daha dünyevi zevkin tatmin edilebilme özgürlüğünden daha fazla özgürlüğe sahip olmadığını düşünüyorum.

 

 (1) http://www.haber7.com/guncel/haber/2863893-abd-turkiyeyi-mi-kusatiyor-tehlikeli-sevkiyat

 

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..