Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Amerikan usulü boşanma !

Amerikan usulü boşanma !
 

Ekonomik kriz nelere kadir. Evlenenler boşanamıyor, boşananlar evlenemiyor! Durum böyle olunca insanlar birbirlerine katlanmanın yollarını arıyor. Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanmayı düşünenler bile ekonomik krizi görünce birbirleri ile geçinmenin yollarını arıyor.

Boşanıp başka eve geçmek, nafaka ödemek oldukça zahmetli geliyor insanlara. Evi ortadan ikiye bölersin olur biter. Ev işlerini de aranda paylaşırsın. Şiddetle geçinemediğin kocan bir de bakmışsın en sevdiğin ev arkadaşın olmuş. Amerikalılar çok akıllı! Bu dalga daha şimdiden Türkiye'ye de yayılmış durumda. Bir çok kişi var Türkiye'de Amerikan usulü boşanan.

Çocuklar için değişen bir şey olmuyor. Anne baba aynı evdeyse sorun yok! Ama ya baba eve sevgilisini getirmeye kalkarsa ya da anne erkek arkadaşıyla çıkarsa? Ne de olsa fiilen karı-koca değiller. Çocuklarınız size garip garip bakmaz mı? Hadi, ev arkadaşın anlayış gösterir ama eski karınız yada kocanız buna saygı duyar mı bilinmez. O noktada işler biraz karışacağa benziyor!

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..