Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '13

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Ametist Enerjisi

Ametist  Enerjisi
 

Ametist


Ametist şifa ve güçlendirme amacıyla binlerce yıldır kullanılmaktadır.Menekşe rengi taç çakranın rengidir, aynı zamanda ametist ruhsal taş olarak da adlandırılır. Onunla yapılan meditasyonda ametist evrenin manevi yönüne ulaştıran bir yardımcı görevi görür.
İçsel barış ve bilgelik için yardımcı olabilir. Duyguları yatıştırır ve stresi azaltır.Taş sahibinin daha iyimser bir bakış açısına sahip olmasına yardımcı olur.Gezginler için güçlü bir tılsımdır. Evrenin iyileştirici gücünü yansıtan bir verici olarak kullanılır.Psişik farkındalığı artırmak için kullanılır.Yastığınızın altına yerleştirilmesi uykusuzlukta yardımcı olur ve kehanet rüyaları üzerinde etkili olur yani bir rüya taşı olarak kullanılır .Farkındalık rüyaları görmek için ya da bir baş ağrısından kurtulmak için yastığınızın altında bir ametist koyun.
Enerjiye odaklamak için güce sahip olan Ametist, genellikle şifacılar tarafından kullanılır. Şifa seanslarında kişinin bir ametisti tutması yardımcı olacaktır.
Ametist kan ve solunum problemlerinde etkilidir.Ametist kristal grupları ev içinde hava ve yaşam gücünü temizler ve pozitif tutmaya yardımcı olur.
Göz sorunları, cilt hastalıkları, morarma, yaralanmalar veya şişlikler,baş ağrıları, gerginlik, akciğerler ve solunum yolu rahatsızlıkları, bağırsaklar, bağışıklık sistemi, Kan (temizlenmesi), sarhoşluk, akşamdan kalma gibi sorunlarda etkilidir.
Duygusal şifa için kayıplar, keder ve üzüntü söz konusu olduğunda Ametist büyük bir şifacıdır.
Kuvars ailesinden olduğu için radyasyonu absorbe etme özelliği vardır.Radyasyon yayan cihazların yakınında bulunduğunuzda üzerinizde ametist taşıyabilirsiniz daha sonra mutlaka akan bol su ile ya da toprağa gömerek temizleyin.

 
Toplam blog
: 191
: 1283
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Başlangıçta sadece su ve onun üzerinde salınıp duran sis mevcuttu.  Baba Apsu ortaya çıktı ve tat..