Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '11

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Amy Winhouse ölmedi. öldürüldü!

Amy Winhouse ölmedi. öldürüldü!
 

Dila ; "Amy ölmedi öldürüldü"


"Biz Ammy Winhouse ile dafalarca irtibata geçmeye çalıştık. Asistanları ve menajerlerini aradık, İstanbula geldiğinde ulaşmayı başaramadık. Annesine ulaşmayı denedik görüştürmediler. Çünkü onun bağımlılıkta son evreyi yaşadığını ve kısa bir süre sonra öleceğini biliyorduk."

İlk albümünde bağımlılar ile birlikte yaşayarak yaptığı klibiye adından sıkça söz ettiren, farklı kişiliği ve yıllardır bağımlılıklarla mücadelesi ile tanınan ve kurtulması için gayret gösterdiği herkesin kendi adıyla değilde "sevgi abla" dedikleri sanatçı Dila, Dila Tezemir'den ortalığı karıştıracak bomba gibi açıklama ;

Ani ölümüyle 27 yaşında hayata gözlerini hiçte haketmediği bir şekilde yuman sanatçı Amy Winhouse un kurtarılması için Türkiyeden Hayat Boyu Sevgi Derneğimizce birçok girişimde bulunulmuş ve ancak muvaffak olunamamıştır. Yakınında bulunan insanlardan birkaçına ulaşılmış ve yazışmalar yapılmış ancak yeterli hassasiyet gösterilmediğinden ailesi ile görüşülememiştir. Yazışmalarımız ve görüşme bilgilerine ait detaylar kayıtlarımızda mevcuttur.

Ölümünün ardından bir takım insanların hakkında olumlu olumsuz görüşler sunarak kendi reklamlarını yapmaya çalıştığı dünyaca tanınmış bir sanatçının ardından konuşmak büyük saygısızlıktır.

Bağımlılık iradenin bittiği, düşünsel yetilerin tükendiği noktadır. Ortada büyük bir suç vardır ve konuşan herkes bu suçun manevi anlamda ortağıdır.

Zira o ölmemiş öldürülmüştür. Bağımlı olduğu halde ciddi anlamda sahiplenmeyen ve hatta gerekirse yaşaması için ellerini ayaklarını bağlayarak gerekli müdahalelerini yaptırmayan devlet, durumu bildiği halde bir bağımlının tedavi olması için gerekli kararı kendisinin vermesini bekleyen aile, arkadaş ve bütün yakınları, hakkında yazılar yazarak onu hayranlarının gözünde karalayarak dozaj arttırmasına sebep olan yabancı basın ve ona maddeyi temin ederek ölüme giden kapıyı açan uyuşturucu satıcıları dahil herkes bu suça ortaktır.

Biz daha önceki haberlerimize bakılacak olursa hinsanları her türlü madde bağımlığından 21 günde, alkolden toplam 9 günde yapılacak üç seans terapiyle ve sigaradan 45 er dakikalık 3 seans terapiyle tamamen kurtarabileceğimizi, ilaçsız ve çok farklı yöntemler kullandığımızı, bugüne kadar uygulanan 35000 kişide yüzde 100 e yakın başarı sağlandığını belirtmiştik. Hem bağımlısı olunan gıdadan bile kurtarırız demiştik.

Bunları ispat etmek için herhangi bir karşılık beklemeksizin Amy' e ulaşmaya çalıştık ancak başaramadık. Derneğimiz aynı çalışmaları şimdide Lindasy Lohan için yapmaktadır.Ülkemizdede adı uyuşturucu, alkol ve diğer bağımlılıklar ile anılan halka malolmuş Tarkan, Deniz Seki, Nurseli İdiz ve Tolga Karel gibi değerlerimizi kabetmek istemiyor ve onları uzun yıllar olduklarının çok daha üzerinde performanslarla ve daha sağlıklı olarak görmek istiyoruz.Bizim kapımız herkese açık."dedi. 

 
Toplam blog
: 55
: 979
Kayıt tarihi
: 21.10.07
 
 

İnsana insan olduğu için değer veren dürüst ve saygılıyım.Güzelliği fiziki olarak düşünmeyen gönül g..