Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1971' den bu yana ortaokullarda, liselerde, Buca Eğitim Enstitüsü'nde, Buca Yüksek Öğretmen Okulu'nda ve DEÜ Buca Eğitim Fakültesi'nde; emekli olduktan sonra da dershanelerde Türkçe Öğretmeni olarak çalıştım. Anadil konusundaki duyarlılığımın gün geçtikçe artması, görevimi daha çok sevmemi sağladı. Türkçe'nin gelişimine katkı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Öğretmenler Gününüz kutlu oldun değerli öğretmenlerimiz

Değerli Öğretmen Hanım, "Olsun" yerine "oldun" yazmanızı, "örencilerimle" yerine "öğrenilerimle" yazmanıza bir anlam veremedim. Umarım bu yanlışları öğrencileriniz görmemiştir. Sevgiler.

28 Kasım 2013 00:38
İyi ki varsın futbol...

Basında çıkan bir değerlendirme yorumlarınıza sunulur. "Hüseyin Üzmez'i eleştirmek ve çirkin eylemini kınamak için, onun 14 yaşındaki bir çocuğa yaptıklarını görmek mi gerekir."

20 Kasım 2008 23:32
İyi ki varsın futbol...

Üstün özelliklerini tüm dünyanın yok sayamadığı bir liderin "insan yanını" gösteriyorum diyerek, büyük insanı en "insan yanı" olan özelliklerini yoksayarak tanıtmaya çalışmak, onu parçalamak değil de nedir? Paramparça edildiğini söyleyen Dündar, Mustafa Kemal'i hangi amaçla parçalamaya kalkmıştır? Yazınızda çok da güzel belirtmişsiniz Can Dündar'ın hangi amaca hizmet ettiğini. Kutluyorum sizi. Sevgiler...

20 Kasım 2008 23:27
 
Toplam blog
: 6
: 2727
Kayıt tarihi
: 04.10.06