Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '11

 
Kategori
Dans
 

Anadolu Ateşi

Anadolu Ateşi
 

85 ülkede 3500 gösteri ile 20 milyonu aşan sanatsevere ulaşmış, Mustafa Erdoğan imzalı bir dans grubu. Grubun şuan 250 kişiden oluştuğu biliniyor. Anadolu Ateşi doğu ve batı kültürünü buluşturup,evrensel barış mesajı veren bir portre çiziyor. Çalışmalar 1999 yılında Mustafa Erdoğan’ın çalışmalarıyla başlamış. İlk önce Sultan’s  of the Dance projesiyle çalışmalarına başlayan Erdoğan, 2001’de sahne sanatlarını seyirciye sundu.


Bir nevi medeniyetler buluşması olarak da değerlendirilen Anadolu Ateşi, Anadolu’nun binlerce yıllık kültürünü sergilemekte. Anadolu Ateşi 2001'den bugüne İsrail, Almanya, Çin, Hollanda, Belçika, İsviçre, K.K.T.C., Japonya, Avusturya, Katar, Lübnan, Rusya, Azerbaycan, Ürdün, Sibirya,  Romanya, Bulgaristan, Mısır, Fransa, Amerika, Macaristan, Saray Bosna, Bahreyn,  Malezya, Yunanistan, Gürcistan, Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan,  Dubai, Slovenya, Polonya, Beyaz Rusya, Letonya, Kazakistan, Ukrayna, Kırım,Yeni Zelanda, Tunus, İtalya, Slovakya, Arnavutluk, Filistin, İspanya, Portekiz, Suriye, İngiltere, Martinik Adası-Karayipler’de gösteriler sunmuş ve Anadolu kültürünü tüm dünyaya  tanıtmıştır.


Kendi gösteri mekanları Antalya Gloria Aspendos Arena’dır. Burada haftanın 2 günü gösteri sahnelenmektedir.  Turistlerin beğeniyle izlediği bu dans grubu ile alakalı haberlerin dünya basınında 10 bin i geçtiği biliniyor. Grup 250 kişilik kadrosuyla aynı anda dünyanın 3 farklı yerinde gösteri yapabilmekte. 23.09.2011 saat 21:00’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde muhteşem görselliği ile karşınızda olacak. İzlemek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat olduğunu düşünüyorum.



İyi seyirler

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..