Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '19

 
Kategori
Siyaset
 

Analar Ağlamasın

İlk 84 yılında Eruh saldırısıyla başlatan terör örgütünü örgütleyenin Amerika olduğunu sık sık yazılarımda belirtmiş belirtmeye de devam etmekteyim. Düşününüz bu örgüt kadın çocuk demeden Kürt kökenli kardeşlerimizi katletmiştir otuzbeş yıl zaman diliminde. Toplamda asker dahil kırkbin'nin üzerinde insanımızın hayatı dönmüştür terör olaylarında.

Amerika'nın tek bir amacı vardı o da şu; ülke'yi terör batağına sürüklemek ve savunma harcamalarını arttırmak, ardından IMF'ye borçlandırarak özelleştirme manifestosuyla ülkede bulunan devlet varlıklarının yabancı şirketlerin eline geçirmelerini sağlamak'tı. Tüm bunları en iyi şekilde adeta yağdan kıl çeker misali gerçekleştirmiş ve başarıya da ulaşmıştır Amerika.

Aynı şekilde anayasa'ya aykırı durum olmasına rağmen etnik partinin kuruluş aşamasında olsun bugüne gelinen noktaya kadar olsun Amerika'nın desteğiyle gerçekleşmiştir. Atatürk'ün kurmuş olduğu cumhuriyet anayasasında etnik partiye yer yoktur. Kürdü ile Türkü ile Lazı Boşnağı Romanı ile birlikte kardeşce yaşamak vardır. Kürt kardeşlerimizin asla ve asla Kürt terör örgütü ile alakası yoktur. Dolayisiyle etnik partinin de bölge politikalarını sürdürmeleri yanlıştır, bir an önce kendi partilerini kendileri kapatarak ülke partilerini kurarak diğer partiler gibi ülke politikalarına soyunmaları gerekir diye düşünüyorum.

Onlarca sınırötesi harekat yapılmıştır terörü sıfırlamak adına. Dağlara taşlara bombalar yağdırıldı otuzbeş yıl boyunca. Sonuç sıfıra sıfır! Olan, toprağa düşen Mehmet'lere ve ülke ekonomisine oldu. Yarım yüzyıla yakın terör dünya'da görülmemiştir.

İşin ilginç yanı, sizi AB müzakerelerle oyalayan, işlerine geldiği gibi kullanılan ve adına "İnsan Hakları" denilen uluslararası hukuk doğrultusunda sizi terör ile mücadele konusunda elinizi kolunuzu bağlıyor. Oysa üç günlük iştir terör örgütünü temizlemek.

Şimdi pençe operasyonu yapılıyor.

Umarız bu operasyonda iki askerimiz dışında toprağa düşen Mehmetlerimiz olmaz analar ağlamaz.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..