Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '13

 
Kategori
TV Programları
 

Analiz: Muhteşem Yüzyıl zirvede, A.Ş.K. Dizisi peşinde. Peki ya diğerleri?

Analiz: Muhteşem Yüzyıl zirvede, A.Ş.K. Dizisi peşinde. Peki ya diğerleri?
 

Muhteşem Yüzyıl


2 Ekim 2013 Çarşamba Tns reyting verilerine baktığımızda çok fazla bir değişiklik olmadığını görüyoruz. Muhteşem Yüzyıl yine uzak ara birinci sırada. Hem total’de hem de Ab kategorisinde yerini korumayı başarmış.

Hazal Kaya‘nın A.Ş.K. dizisi ise geçen hafta ki izleyici profiline bir katkı sağlayamamış. Geçen hafta ki verilere eş değer sonuçlar ile  2. sırada ki yerini almış görünüyor. A.Ş.K. dizisinin varlığı ne yazık ki Merhamet dizisine yaramadı. Pt2'de 2. haftasına giren dizi ne yazık ki eski saatini arıyor. Yine de Merhamet dizisi özellikle Ab kategorinde varlığını göstermeye devam ediyor. Bu listede 4. sırada yer alan Merhamet dizisi 4,7'lik reyting ve 13,72'lik share ile ayakta duruyor.

Pis Yedili Totalde gösterdiği başarı ile yine sağlam bir yerde ama Doksanlar dizisi ne yazık ki yazdan beri epey kan kaybediyor. Her iki kategoride de 10 barajının altında kalan Doksanlar dizisi için tehlike sinyalleri çalmaya başladı.

Buğra Gülsoy‘un rol aldığı  Eski Hikaye dizisi ise sosyal medyada çok beğenildi ama reyting verilerinde sanki üvey evlat muamelesi görmüş gibi . Totalde 53. sıradan listeye giren Eski Hikaye dizisi, Ab ketegorisinde ise 38. sıradan listeye giriyor.Ancak dizinin Trt1'de yayınlanıyor olması Eski Hikaye’nin kısa sürede yayından kalkma tehlikesini ortadan kaldırıyor. Ama bu veriler gerçekten kötü. Dizi bu verileri almayı devam ederse ve kendini seyirciye kabul ettiremez ise bu dizi için de acı son yakındır. Benden söylemesi.

Volkan Türkcan

vturkcan@televizyondizisi.com

https://twitter.com/yerlidizi

 
Toplam blog
: 57
: 3584
Kayıt tarihi
: 07.01.12
 
 

Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığından mezun oldum. Bilgisayar ve İletişim sektöründe çalı..