Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '21

 
Kategori
Siyaset
 

Anayasa Eşittir Sevgi

Sürekli olarak CHP ve İYİ Parti yeni anayasa yapıması gerektiğne dair söylemlerini tekrarlarken bu akşam cumhurbakanı Erdoğan tarafından yeni anayasa'ya yeşil ışık yakılarak 'yeni br anayasayı tartımanın zamanı gelmiştir' eklinde ifadesi oldu.

Umarım cumhuriyetimizin 100.yılına yani 2023 yılına AKP/CHP/HDP/MHP/İYİ Parti birlikteliğiyle uzlaşılan yeni bir anayasa ile gireriz toplum olarak.

Seçmenin tek arzusu, siyasi partilerin ötekileştirdiği değil toplumun ortak problemlerin çözümleri için bir araya gelmelerini ve birbirlerine karşı iyi dil kullanmalarını istiyor.

Normal yaşamda da öyle, hangi sorun olursa olsun tartışıp konuşarak çözülemeyecek hiç bir sorun yoktur. Yeterki pozitif düşünceye sahip olunsun.

Yeni bir anayasa ile umarım yargı yürütme ve yasa konuları vatandaşa yönelik güzel ve olumlu şeyler doğurur.

Yeni anayasa ile Erdoğan cumhurbaşkanı olarak görevine devam etsin, başbakan olarak CHP ve İYİ Parti koalisyonu seçilsin isterim.

Güzel şeyler olsun istiyorum ülkemde.

Kırk yıldır Amerika tarafından ayrıştırılmak istenen Lazı Kürdü Boşnağı Gürcüsü Azerisi Romanı ile birlikteliğmiizi bozulamayacağını seksen üç milyonun sessizliği ile haykırdığını ve haykırmaya da  devam edeceğini herkes tarafından bilinmeli.

İstenilen ve beklenen beklenti önce siyasi liderlerin bir birine saygı duymaları, daha sonra topluma yansıyacağı için bireylerin bir birine saygı duymaları. Sevgi zaten kendiliğinden gelecektiir.

Dünyada her birey birer mücizedir. Milyonlarca sperm'den sadece bir sperm'den dolayı mücizesin. Mücizenin tadını çıkarmanın yolu insan sevgisinden geçtiğini bir kez daha hatırlatmak isterim.

 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..