Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

Andor Cephesi'nde neler oluyor? Son 1 gün.

Andor Cephesi'nde neler oluyor? Son 1 gün.
 

Daha önce yazdığım son blogumda bahsetmiştim, gizemli bir müzik, bir anahtar deliğini andıran görsel ve bir sayaç. www.andor12.com adresinden bahsediyorum. Bu sayacın sonunda ne olacağını merak ediyordum. İnternet üzerinden yapılan açıklamalarda pek de bir şey bulabilmiş değilim. 14 Kasım 2012 Güneş Tutulması 28 Kasım 2012 ise Ay Tutulması günüydü. Ve Sayaçta bahsedilen 12,12,2012 yani yine 14 gün var aralarında. Bunun bir anlamı var mı? Belki evet. Belki de dünyanın gerçek düzeni başlıyor. Mutluluk ve sonsuzluk adına savaşsız yeni bir düşünce akımına hazırlanıyoruz gibi.

İlluminati gibi bir şey olduğunu yazdılar bir sözlükte. Bu öyle bir şeye benzemiyor. İlluminatinin içinde siyonist akımlar, güçlü savaşlar vardı. Karanlıkta verilen milyonlarca savaş. Şimdi bu anahtar deliğine bakıyorum. Orada görmek zorunda bırakıldıklarımız değil, görmek istediklerimiz de değil, görmemizin bizi yükselteceği şeyler var. Köleleştirilmiş zihniyetlerimizden fazlasını düşünmek zorundayız.

Bekleyip görmeliyiz. İlluminati sayacının sonrası tam bir hüsrandı. Bunu bekleyen, buna inanmak zorunda bırakılan bir çok insanı hayal kırıklığına uğratan sadece başka bir sayaç oldu. Artık biz zamanı beklememeliyiz. Belki de uzun soluklu köleleştirilmiş zihinlerimize bir miktar ışık yayılacak.

Bunca zaman olmaz denilenleri oldurdular, bunların hepsini de komplo teorisi diye görüp üzerini kapamamızı sağladılar. İşte belki de bu sayacın sonu bize korku değil, gerçekleri verir. Son 1 gün diyelim. Belki de yeniden başlarız. 

 
Toplam blog
: 5
: 438
Kayıt tarihi
: 24.07.12
 
 

21 yaşımdayım ve henüz ölmeden devam ettiğim hayatımın, 3 yılında Gazetecilik eğitimi aldım ve ha..