Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '08

 
Kategori
Mizah
 

Angelina Gülben Ergen!

Angelina Gülben Ergen!
 

Angeline Joe olmadı ama AKP’nin kadın kurultayına Gülben Ergen balıklama atladı.

Sarı çizmeleri ayağında mıydı bilemiyorum; yoksa imaj oturmadı ya eğer, rağmen, hali hazır, neyse!

Angelina Joe’nin “Yardım veya bağış yaparsanız gelirim” yanıtına AKP hayır dedi.

Gülben Angelina rolünü kadın kurultayında çaldı!

Zavallı Amerikalı, Angelina bilmiyor ki burada AKP devlet kesesinden kömür dağıtıyor, elini cebine atması olanaksız. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından Joe’ye koltuk çıkma olanağı olsa iş Gülben’e düşmezdi ya neyse! Amerikalı anlamaz ama en azından benim bir zamanlar blog’da yazdığım methiyeler geçerliliğini koruyor.

Angelina gelmeyerek asiyi onore etmeyi tercih etti.

Televizyonda Gülben Ergen’i AKP’nin kadın kurultayında görünce bizzat kendim ile gurur duydum sayın okuyucu. İşimiz memleket meselelerini dert etmenin yanında dünyayı da anlamak icabında.

...

Bu akşam bir vesile ile Ankara yolunu tutan teyze oğlu gibi Gülben vaziyeti alamayız Allah korusun! Gerçekliğimiz ve de hassasiyetlerimiz farklıdır bu mahvelde! Hele AŞTİ’de (Yani laik cumhuriyetimizin, başkentimizin otogarı.) her otobüsün yanaştığı peronlara birer hoparlör yerleştirip ezan yayını yapan kafanın yaptığı din sömürüsünden burada söz etmezsem olmaz.

Bi an kendimi otogarda değil de arap çöllerinde zannettim ya değilmiş elhamdülillah! Mescitten (veya merkezi) yapılan yayın tüm AŞTİ’ yi Suudi başkenti gibi algılatsa bile en azından Anakarada olduğunuzu biliyorsunuz, çoook şükür.

Ve fakat, ama lakin dev panoda gözüme sokulan “İpsiz Recep” reklamı da neyin nesi bu diye düşüncelerle kafanızı kurcalıyorsunuz, recep çağrışım yapıyor günümüze elde değil.

Efendim bu bir avuç ipsiz tayfası vakti zamanında memleketi kurtarmaya çabalamış, günümüzde ise kahramanlıkları diziye dönüşmüş sabah kuşağında; 12 yaşında kız çocuğuna türkü yakılan TRT’DE de; malum tüm zamanların en büyük krizi çökerken memleketin üzerine biz daha çok ezan ve cami ile işi kotarıyoruz elde var sıfır. Hele halkımız türbana ve de çarşafa ce HA Pe rozeti taktırmıyor mu zurnanın zırt dediği yere yaklaştığımızın bilincindeyiz çook şükür.

Çünkü sayın okuyucu çağımızda İpsiz recepler çıkaramadığı için memeleketimiz Avrupa Konseyi, AB, ABD'nin ağzının içine bakan politika esnaflarımız ile sorunlarımız, borçlarımız çoğaldı.

Çünkü sayın okuyucu memlekette tarih, kutsalların yani Bayrağın, yani Atatürk’ün, yani İslâmın;yani Vatanın oy için kullanıldığı bu durum aktörler değişse bile aynı rolkesenler ile sahnemiz daima -forever yani- elhamdülillah doludur!

Ve iyi ki gelmedin Angelina.

İyi ki kömüre tav olmadın!

Sayende Angelina Gülben'imiz bedavaya geldi...

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..