Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '09

 
Kategori
Siyaset
 

Angelina Jolie ve Tayyip Erdoğan...

Angelina Jolie ve Tayyip Erdoğan...
 

İKİ MEDYA YILDIZI...İLK SARI KARTI GÖRDÜLER...GERİSİ KIRMIZI...


Ne alaka demeyin; yazının devamını okuyun.Önce Angeline ile başlayalım. Bir ilahe adeta. Yeşil iri gözleri, azıcık patlak da olsa erkekleri kendinden geçiren dudakları, filmlerdeki rolleriyle yarattığı havalar; Brad Pitt in kolunda dünyadaki bütün kadınları kıskançlıktan ayna bakma krizine sokan edalar, falanlar filanlar... Ama birden bommm! Patlayan bir balon!!

Bizim sevgili Brad Pitt imiz evdeki dadıyla mercimek fırında pişirirken yakalandı. Anjeline öyle bir haykırmış ki Hollywood'un dağlarına yapılmış heykeller çatırdamış ses frekansından. Çığlık aslında erişilmez olan bir tanrıçanın birden bire insani boyutlara yatay geçiş yapmasından.

Bu tanrıçaya nasıl ihanet edilir. Brad Pitt bile olsan senin işin tapınmak olacaktı. Büyük mabetlerinizde her gün tanrıçana biat etmek, bağlılık yeminleri üzerine çeşitlemeler yapmak olacaktı ASLİ GÖREVİN. Sen nasıl ihanet edersin. Ananı al da git demeli sana...

Veee gelelim bizim sultanımız, halifemiz padişah Erdoğan'a. Birden bire sallandı tahtı. Evet yine birinciydi ama, biraz karaya çalar olmuştu AK bahtı. Bulutlarda gezerken ayağı yere basmıştı. AK parti sandıktan Pirus zaferlerine benzer bir sonuçla çıkmıştı. Yoksa millet sandıklara anasını alıp ta mı gelmişti.

Kısaca Anjeline Brad dan, Tayyip bey de felekten bir tokat yedi. İkisi de tanrı ve tanrıça olmadıklarını anladılar. Ama yine de dadı ile aralarında minik bir fark var. Dadı ninni söylerken Brad ı tavladı; Erdoğan ninni söyledi ama bizleri uyutamadı.

Tabi evden dadı gitti. Artık Angelina ninni söyler. Ya da yaşı 70 işi bitmiş bir dadıyı transfer eder. Brad da gerçekten romatizma masajı yapar. Erdoğan ninni ekibinden pek çok ayıklama yapar bu arada. Unakıtan la Şahin gidici. Bayan Unakıtan rüyasında yolcu Abbas ı görecek artık. Adalet bakanı da vatandaşı olduğu İngiltere' ye döner herhalde. Halkı tehdit ederek oy istemenin pişmanlığını yaşar bir süre. Hide park ta anlatır başına gelenleri. Bakanken MR Hide, oy isterken dr Jeykıll olmanın saçmalığını... Ama görünen o ki yuvarlanan taş durmaz. Brad Pitt evde başladığı masaj seanslarına artık nerelerde devam eder, bilinmez. Sandıktan uyarı çıktı ya; sarı kart çıktı ya; bu hakem artık hiçbir hatayı bağışlamaz. Bekleyelim görelim. Sular tersine akmaz.

 
Toplam blog
: 94
: 608
Kayıt tarihi
: 04.10.06
 
 

1950'lerden sonra doğan her dünya insanı gibi, ardında pek çok takıntıyla gelen geçmiş zamanı, bilim..