Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '18

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Anıl Çelik:"Hedefimiz Yeşilçam Samiyetini Yakalamak"

Anıl Çelik:"Hedefimiz Yeşilçam Samiyetini Yakalamak"
 

Geçtiğimiz sezon Serkan Dağlı’nın yazıp yönettiği ve başrolünü de Anıl Çelik’le paylaştığı “Hey Mexico”, sezonun en beğenilen komedi oyunlarından biri olmuştu ve başarılı oyuncu Anıl Çelik’e XVII. Direklerarası Seyirci Ödülleri 2017’de ‘Komedi Erkek Oyuncu’ ödülünü getirmişti.

Tiyatro sonrası Çelik ve Dağlı, çekimleri şimdilerde tamamlanmak üzere olan yönetmenliğini Neslihan Yıldız’ın üstlendiği “Ölü Yatırım” isimli sinema filminde de birlikte kamera karşısına geçti.

Filme başlama sürecini "Dedik ki 'Biz artık bir film yapalım', Serkan yazmaya başladı, yapımcımız da sağ olsun destek oldu ve böylece yola çıktık. Hedefimiz Yeşilçam samimiyetini yakalamak. Umarım her şey iyi olacak” sözleriyle açıklayan Anıl Çelik, çok keyifli bir çekim süreci geçirdiklerinin de altını çizdi.

Film, mezarcılık yapan babalarını aniden kaybeden ve bir haritayla beklemedikleri anda hayatları değişen iki kardeşin hikayesini konu ediniyor.

Hazırlıklarına yaklaşık 3 ay önce başlanan filmde Nursel Köse, Köksal Engür, Öykü Çelik, Ceren Kaplakarslan, Ekin Mert Daymaz, Alican Yetkin, Seyithan Özdemir, Serkan Ercan ve Simin Bıçakçıoğlu da rol alıyor.

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..