Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '09

 
Kategori
Güncel
 

Anıtkabir Özel Defteri İnternet sitesi açıldı.

Anıtkabir Özel Defteri İnternet sitesi açıldı.
 

Başta sevgili öğretmenler ve öğrenciler, gençler, yaşlılar, genç yaşlılar, sevgili dostlar müjde, Anıtkabir Özel Defteri İnternet sitesi açıldı. Büyük Ata'mızın ebedi istirahatgahını bugüne kadar hiç görmemiş olanlar, Anıt Kabir 360 derece görüntüleri ile bir tık ötenizde artık, hemen: http://www.anitkabirozeldefteri.com sitesine giriş yapın hem Anıt Kabir'i gezin, Ata'mıza saygı ve minnetlerinizi sunun ve hem de özel deftere duygu ve düşüncelerinizi yazarak bu mutluluğu yaşayın.

Bu güzel haberi sizlere duyurmaktan ve paylaşmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum. Ve tabi sizlerden ricam, başta Milliyet Blog yazarlarımız olmak üzere tüm eş ve dostlarınıza ulaştırın, sanırım büyük bir ilgi görecek ve ona bir adım daha yakın olmanın mutluluğu ile, dalga dalga yurda yayılacak bir sevincin ortağı olacaksınız.

Beni en çok sevindiren de, Anadolu'da kentlerde , kasaba ve köylerde, hatta mezralarda Atatürk'ü sadece okul kitaplarından, gazete ve televizyonlardan tanıyan ve imkansızlıklardan dolayı Anıt Kabir coşkusunu yaşayamayan her yaştan insanımızın en yakın internet olanağından yararlanarak, ruhlarının derinliklerindeki büyük özlemi bir nebze olsun giderebilecek olmalarıdır..

Pek tabi bu defter, Anıt Kabir'deki özel defter değil, bu iyi düşünülmüş bir hizmet. Önemli olan bu duyguyu yaşayabilmek ve yaşatabilmek. Bu anlamlı hizmeti bize sunanlara en kalpten duygularımla teşekkür ediyorum. Hadi bakalım, sarılın tuşlara, durmak yok. Ve eminim her yaştan çok sayıda insanımız Anıt Kabir'i dolaşmaya başlamışlardır bile.

 
Toplam blog
: 220
: 2018
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 

Yazmak, ufkun da ötesine taşan engin bir serüven gibi gelir bana ve gençlik yıllarımdan bu yana v..