Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ankara cehennemi

Ankara cehennemi
 

görsel internetten alıntıdır


Ne tadımız kaldı ne huzurumuz, her an her şey olabilir diye beklenti içindeyiz. Ankara’da kısa bir zaman dilimi içinde meydana gelen ve ortalığı yakıp yıkan 3 patlama. Üçücüsü 13 Mart 2016 saat 16.45. Birileri Ankara’yı cehenneme çevirmeye karar vermiş anlaşılan ve adım adım uyguluyorlar. Bu eylemi uygulayan piyonların gözleri dönmüş, akılları tutulmuş mutlaka liderleri el bebek, gül bebek yaşıyorlardır. Acaba hangi gerekçeyle kandırıldılar, hipnoz edildiler ya da tehdit edildiler. Hepsi bir muamma…

Hangi gerekçeyle olursa olsun, ucunda haklı bir dava olmadığı sürece insanları lüzumsuz yere öldürmenin, yok etmenin affı olamaz, masum insanların katili olmak, vatan hainliğinin haklı bir gerekçesi olamaz.

Bu cehennemi insanların başlarına yağdıranlar bir gün yağdırdıkları bombaların altında kalacaklarını düşünüyorlar mı? Hadi kulların ellerinden kurtuldunuz ya Allah’ın adaletinin acaba bir gün bu dünyada yakalarına yapışacaklarını düşünmüyorlar mı? Galiba Allah’tan korksalar zaten bu işi yapmazlar.

Biz iyi ki orada yoktuk diye bir şey yok her an, herkesin ocağına bu terör ateşi düşebilir. Bu kadar insan kolay mı yetişiyor, analar babalar ne güçlüklerle insanları yetiştiriyorlar ve bir gün bir ipini koparmış ortaya çıkıyor, insanların başına cehennem kesiliyor.

Ankara’nın göbeğinde bu kadar bomba, bu kadar silah gözden kaçabiliyor, inanılır gibi değil yani. Her zamanki gibi yine Allah’a emanetiz, duaların koruyucu etkisi olmasa yanmışız yani.

Ankara cehenneminde vefat eden insanlara Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnşallah bir daha böyle günleri yaşamayız.

Türk Milleti’nin başı sağ olsun.

Sibel Koçarslan

 

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..