Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '08

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Ankara'da Keyifli Bir Pazar

Ankara'da Keyifli Bir Pazar
 

Bu hafta sonu "Temiz hava bol gıda" deyin ve kendinizi Çardak Pide'nin oturmaya doyamayacağınız bahçesine atın. Ankara'da ailece tercih edebileceğiniz, en keyifli pazarlardan birinin yaşayacağınız mekanların kare as'ı. p
Peynirli, kıymalı, kuşbaşılı nefis pide çeşitleri, tavuk ya da et döneri ve karadeniz mutfağının her detayını, her lezzetini sunan harika bir yer, tadını çıkarın. Ankara'da hafta sonunda, hafta içinde yaz kış demeden yılın her mevsiminde gidilebilien, İstanbul yolunda bulunan en güzel, en huzurlu mekan. Mesela bu pazar alın gazetenizi, sabahtan gidin. Temiz havada , çam ağaçları, kuş sesleri arasında, en taze tereyağ, karadeniz balı, köy peyniri gibi en güzel, en taze kahvaltılıklarla ve semaverde kaynayan çayı ile BRUNCH KEYFİ armağan edin kendinize.

Çocuklarınız sizi hiç bunaltmayacaklar inanın. Aşağıda fotoğraflarını da göreceğiniz çocuk parkı, siz pidelerinizi ya da canınız ne istiyorsa; tavuk, köfte veya balıklarınızı yerken ya da yemeğinizi bitirip semaverde hazırlanmış enfes çayınızdan yudumlarken, çocuklarınızda gözünüzün önünde parkta oynamanın keyfini yaşayacaklardır. Hatta ortalarda gezen tavuklar, tavşanlarla birebir ilgilenerek kümes hayvanlarıyla oynama şansını yakalayacaklar.

Güleryüzlü, temiz, arı gibi koşturan, servisin en mükemmelini sunmaya çalışan sevimli personeli, sizlere, bizlere rahat, temiz, göz alabildiğince yeşillikler arasında huzurlu bir gün geçirmek için canla başla çalışıyorlar.

Sadece gündüzler mi gitmek gerekiyor? Hayır. Akşam yemekleriniz için, aile yemekleri için, 150-200 kişilik kır düğünleriniz için (bizzat biliyorum, benim oğullarımın sünnetinden, muhteşemdi) davetleriniz için, toplantılarınız için, haftanın her günü, her akşamı müşterilerine lezzetli saatler geçirmeyi ilke edinmişler Çardak Pide'nin kurucusu ve çalışanları. Önümüz ramazan, Çok güzel iftar yemekleriyle de bir alternatif olabilir sevgili dostlar.

Temizlik, titizlik, dürüstlük, damak zevki, yöresellik gibi pek çok özelliği içinde toplayan önce kalite anlayışı ile hizmetini sürdüren Çardak Pide, Bir "Baba Mesleği" geleneği ile yola çıkmış, kendi gelenekleri doğrultusunda Trabzon ve Ankara'da hizmet vermektedirler. Üretimde yöresel özellikleri ve ürünleri ön planda tutan işletme, bu yönüyle de “Gurbetçi” yurttaşlarımızın beğenisini kazanmış. “Gurbetçi” hemşehrilerine “Memleket havası”nı sezdirmek, onlara büyük keyif vermiştir.

Dinlenmek, keyifli bir pazar yaşamak, enfes pidelerden tatmak, doyasıya yemek ve ve veeeee semaverde çay keyfi için mutlaka ama mutlaka gidin dostlar. Gidin ve bu güzellikleri yaşayın.


Günün dörtlüğü HAYYAM'dan:

Bu dünya kimseye kalmaz, bilesin;
Er geç kuyusunu kazar herkesin.
Tut ki Nuh kadar yaşadın zor bela
Sonunda yok olacak değil misin?

Sevgiyle kalın.
 
Toplam blog
: 184
: 2109
Kayıt tarihi
: 11.03.07
 
 

1974 Bremen doğumluyum. Hayatın Med-Cezir'lerle dolu olduğuna inanırdım; yaşaya yaşaya anladım ki ö..