Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '07

 
Kategori
Güncel
 

Ankara da yüksek kotta yaşayanlar cefa çekecek

Ankara da yüksek kotta yaşayanlar cefa çekecek
 

Barajlardaki doluluk oranının %4 lere düştüğü şu günlerde 2 gün su kesintisine gidip 2 gün su veren Büyükşehir Belediyesi yüksek kotta oturan vatandaşların sabır etmesini istiyor. Öncelikle su düşük kotlardan geçtiği ve düşük kottakilerin bilimum su ihtiyaçlarını (çamaşır, bulaşık, banyo, bidon, depo, vs) öncelikli olarak hallettikleri için yüksek kullanımdan dolayı basınç düşmekte ve yüksek kottaki vatandaşlar düşük kottakilerin ihtiyaçlarını karşılayıp sıranın kendilerine gelmesini beklemekteler, tabi düşük kotta yaşayanlar yüksektekileri düşünüp su sarfiyatından vazgeçerlerse..

Büyükşehir belediyesi 2 gün suyu kesip 2 gün su vermesini de yüksek kotta basınçtan dolayı su problemi yaşayacak olan vatandaşlar için yaptıklarını söylüyorlar.

Büyükşehir Belediye Başkanı acayip bir açıklama yapıp 2 ay tatile çıkın diyor, belediye işçilerine zorla yıllık izin kullandıracağını söylüyor, komik. Kızılırmaktan 5 ay sonra su gelecekmiş, ancak Kızılırmaktan gelecek suda normalin üzerinde sülfür varmış, salgın hastalık olursa sorumluluk kendinde değilmiş.. Barajlarda su seviyeleri düşerken (mesela %15 lerdeyken) aklınız neredeydi? Cevabını ben vereyim seçimlerdeydi. Büyüklerimiz ne demiş? Akılsız başın cefasını ayaklar çekermiş.. Yarın bir gün Belediye Başkanı su içmeyin, tuvaletinizi yapmayın, çamaşır bulaşık yıkamayın derse şaşırmayın.

 
Toplam blog
: 11
: 1532
Kayıt tarihi
: 24.07.07
 
 

1981 Pazarcık doğumluyum. Hacettepe bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum. Halen bir kamu kurumund..