Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Ankara'nın havası bozuldu !

Ankara'nın havası bozuldu !
 

Doğalgaza çok yüksek zamlar yapıldı.

Bu durum, memur kenti olan Ankaralıları çok etkiledi.

Ankara'ya torba torba parasız kömür dağıtıldı.

Bu kömürler de Ankara'yı yaşanmaz hale getirdi. Şimdi Ankaralı zehir soluyor. Ankara havası bozulmuş kentlerin başını çekiyor.

Bu havanın, özellikle bebekler, çocuklar ve yaşlılar üzerinde çok önemli sağlık sorunları yaratacağı biliniyor. Ölçümlerde en tehlikeli bölgenin Sincan bölgesi olduğu belirtiliyor.

Ankaralının doğalgaz ve doğalgaz sayaçlarından yediği kazığı, Kemal Kılıçtaroğlu, Melih Gökçekle birlikte katıldığı, Uğur Dündar'ın programında açıkladı.

Bu kentin, yaklaşık yirmi yılını almış bir belediye başkanının, Uğur Dündar'ın programında düştüğü durumu hep birlikte gördük...

Ankaralıların nasıl soyulduğunu, tüm bunlara rağmen en borçlu belediye durumunda olduğu, meclisten de iktidar partisinin, Melih Gökçek'i kurtarmak için özel yasa çıkarttığını, Kemal Kılıçtaroğlu'ndan duymuş olduk.

Tartışma, daha doğrusu tartışamama programının verilerini Uğur Dündar açıkladı. Melih Gökçek daha saldırgandı, sık sık sözleri kesti. Daha çok konuştu. Programın sonunda da "Kumpasa geldiğini" Uğur Dündar'ın taraf tuttuğunu söyledi.

Hızını alamayarak televizyon televizyon dolaşarak dişine göre program bulmaya çalıştı.

Fatih Altaylı'nın Teke tek programında, hayretler içinde Melih Gökçek'i izledim. Durmadan Murat Karayalçın hakında atıp tututuyor. Fatih Altaylı iyi sabretti. Karşısında bulunmayan kişi hakkında konuşarak prim toplama anlayışı ne kadar doğru, buna kim inanır. İçinde bir takım hezeyanları taşıyanları bilmek o kadar zor değil.

Ankara'nın havası kirlendi, suyu kirlendi, siyaseti kirlendi. Demogoji yaparak, lâf ebeliği yaparak sözcüklerle oynama yerine Ankaralıların sorunlarıyla ilgilenilse, ilgilenilseydi, Ankara bu büyük sorunları yaşamazdı.

Tribünlere oynarak, sayılarla, sözcüklerle oynayarak, kendilerini haklı çıkarmak, toplumu kandırmak isteyenlerden ne zaman kurtulacağız.

Önümüzde yerel seçimler var. Seçimler özellikle Ankara için daha çok önem taşıyor. Bakalım daha neler göreceğiz.

 
Toplam blog
: 1410
: 1053
Kayıt tarihi
: 04.11.06
 
 

Emekli öğretmenim ve  emeklemeye devam ediyorum.  Emeklilik yaşamın sonu değil, yaşama yeni amaçl..