Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '08

 
Kategori
Spor
 

Ankara'nın taşına gözlerimin yaşına bak hele.

Ankara'nın taşına gözlerimin yaşına bak hele.
 

İyi değildik...


Günaydınlar herkese. Fenerbahçe dün akşam bizi ne yazık ki üzdü Ankaraspor karşısında. İlk yarıda bu kadar aciz oynayan bir takım karşısında bu kadar pozisyonları cömertçe harcamak resmen hovardalıktı yani. Semih gibi bir yeteneğin son 2 maçtır kötü oynaması da bir o kadar üzüntümüze eklendi.Sanki o kahraman Semih gitmiş yerine amatör bir futbolcu gelmiş. Çok kötü gözle görülür bir şekilde.

Kezman ilk onbirde oynasaydı daha iyi olurdu gibime geldi dün akşamki maçta. Karşı takımda bir Tita vardı ki resmen çita gibi koştu, saldırdı, pas verdi, gol attırdı ve ne gerekiyorse puan almak adına hepsini de gerçekleştirdi.
İkinci yarıda oyuna giren Kezman ise resmen ayağına gelen fırsatı tepti ve uzun zamandır da göze battığı için kendi sonunu göz göre göre getirdi.Yeni sezonda kendisini görmek istemiyoruz . Ve bu kaçan penaltı bize pahalıya maloldu.Bu pozisyonun ardından maç bitti diye düşünen oyuncularımız maçı bırakınca ani bir kontra atak düzenleyen Ankaraspor ne yazık ki bu fırsatı tepmedi ve uzatma saniyeleri dolmasına rağmen golü atmasını bildiler.Maçın hakemine gelirsek iyi bir maç yönettiği söylenemez.Birçok pozisyonda kendini gözteremedi ve saçma kararlar verdi.

Sonuç itibari ile ilk yarı çok kötü ve ikinci yarı çok iyi olan Ankaraspor ile ne yazık ki berabere kalarak Galatasaray ile puan farkını eşitledik. Bunda sonraki maçlarımızı kybetmeden sonuca yani şampiyonluğa kavuşmak adına ne gerekiyorsa yapmalıyız. Bir dahaki maçlarımızda Fenerbahçemize başarılar diliyoruz.
 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..