Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '15

 
Kategori
Güncel
 

Ankara saldırısının ardından IŞİD çıktı; peki şimdi Türkiye IŞİD’e karşı ne yapacak?

Ankara saldırısının ardından IŞİD çıktı; peki şimdi Türkiye IŞİD’e karşı ne yapacak?
 

Ben olsam koalisyon güçleri, havadan bombardıman falan boş verir kara harekâtıyla IŞİD’i bitiririm. Sonuçta IŞİD onların da düşmanı olduğundan bu süre içinde PKK da bize kurşun atmaz! Hatta belki silah bile bırakabilir.

Bu arada saldırının kim tarafından yapıldığını Türkiye’de ilk bilen Kerim Korkut’un (Bkz. 11 Ekim 2015 tarihli -IŞİD Ankara saldırısını yapanları tebrik etti, ölü sayısının artması için temennide bulundu-başlıklı yazımız) olayları nasıl önceden görebildiği de unutulmamalı. Yüzde 1500 IŞİD dedik ve nedenini de söyledik.

Ben hala başlıktayım… Türkiye IŞİD’e karşı ne yapacak? Bunca insan ölmüş. Açık bir düşmanlık. Ama ben umutlu değilim; çünkü devletin başında AKP var. Olayın hemen arkasından yurdun çeşitli yerlerinde göstermelik IŞİD operasyonları yaptılar. Şişirilmiş rakamlarla oradan buradan topladıkları insanları önce gözaltına alıp sonra serbest bıraktılar.

Canlı bombaların ikisi de Türk vatandaşı. Türkiye’de 5 milyon IŞİD sempatizanı ve militanı olduğu söyleniyor.  AKP zihniyeti Sünni ideolojinin savunucusu. IŞİD de aynı. Niye birbirlerini desteklemesinler ki.  Yani bunu biz bilemeyiz ama ihtimal var. AKP doğrudan yardım etmese bile IŞİD’in Türkiye’de yapılanmasını görmezden gelebilir. Şimdi gerçekçi olalım, AKP dindar ölenler ateist; belki üzülmemişlerdir bile!

“Neden AKP mitinglerinde patlamıyor da barışçıların yürüyüşlerinde patlıyor” diyenler haklı gibi. Dahası AKP’nin elçilik çalışanlarını çok rahat kurtarması, Şahfırat operasyonu; hatta belki AKP hükümeti PKK’yı bile IŞİD’e yardım olsun diye vuruyordur. Siz daha önce 2000 PKK’nın birden öldürüldüğünü hatırlıyor musunuz?

Yani demek istiyoruz ki bu olayda hükümeti suçlayanlar pek de haksız değiller… E bu şartlarda da IŞİD’e yönelik bir ciddi operasyon beklenmemeli. İsrail’in 97 vatandaşını öldür, valla IŞİD’i paramparça eder! Şimdi IŞİD diyecek ki “Bana ne, senin ülkendeki insanlar yapmış”  Doğru da, IŞİD militanı olduğu alnında yazmıyor ya. Zaten adamlar da ölmüş.

Başımızda AKP var ve ölenler ateist. Yani üzerine bir bardak su içelim.

İşin siyasi yönü falan yok. Türkiye’ye karşı yapılmış da değil. AKP’nin göz yumması sonucu IŞİD tarafından gerçekleştirilmiş yeni bir Madımak. AKP şimdi göstermelik IŞİD operasyonlarına devam edecek. Ben AKP’ye ne zaman inanırım? IŞİD’e kara harekâtı yaptığı zaman. Solcular her zaman olduğu gibi yine çok güzel ölüyorlar.  Onlara hem üzülüyorum hem de saflıklarına kızıyorum. AKP sizi niye korusun ki. Bırakın devleti mevleti, siz bu ülkenin vatandaşı bile değilsiniz. Katliamı yapan iki canlı bomba TC vatandaşı. Sizler PKK’lı, ateist, pornocu… Belki de üzülmemişlerdir bile! Doğru söylüyorum!

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..