Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '09

     
    Kategori
    Futbol
     

    Ankaragücü

    Bizimkisi takım tutmaktan öte; bir aşk, bir tutku, bir sevgidir. Sadece Ankaragücü değildir bizim tutkumuz. Hiçbir zaman "Başkent" kimliğine layık olmayan ve sadece anayasamızda kendine yer bulabilen Ankara'mızın sevdasıdır.

    Ankaragücü Ankara'nın önemli değerlerinden birtanesidir. Ve ne yazık ki ligimizde hakettiği yerde bu zamana kadar bulunamamıştır.Bu sezon da küme düşmeme tehlikesini atlatmaktan uzakta, yüzüncü yılına çok az bir süre kala ne yapılacağı merak konusudur. Düşünün bir, yüz yıllık bir çınar ve aynı zaman da başkentimizin takımından söz ediyoruz. Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin başkentinin takımı. Sizce bu durumu ne kadar hak ediyor? Ey Ankaralı yöneticiler, iş adamları, siyasetçiler bu duruma daha ne kadar seyirci kalacaksınız? Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan bu taraftarın feryatlarını göremiyor musunuz? Gelinen şu noktada geleceği hiç parlak gözükmeyen Ankaragücü'nün artık ligimizde söz sahibi olması gerekirken hala bu durumda olması düşündürücüdür. Herkesi elini taşın altına koymasını bekliyorum.

    Ayrıca koskoca başkentin stadına hiç dikkat ettiniz mi? sizce hiç bir başkente yakışır durumda mı? 30'lu yıllardan kalma stad da 3 Ankara takımı maçlarını yapmaktadır. O dökülmüş stat daha ne kadar dayanır bilinmez fakat bilinen tek şey bizim sabrımızın kalmadığıdır. Bir an önce modern ve büyük bir stadın yapılmalıdır.

    Aniden üye olmuş bulunduğum milliyet blog stesinde daha düzgün cümlelerle daha çok şey yazmak isterdim ama kısıtlı vaktimde içimdeki birşeyler karalama isteğini de bir kenera atamadım. Daha iyi yazılarda inşallah görüşmek üzere...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 432
    Kayıt tarihi
    : 02.05.09
     
     

    Ankara-Isparta arası geçen yolculuk yıllarımın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kısmetse yaklaşık iki ay..