Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '12

 
Kategori
Meslekler
 

Anket doldurarak para kazanma nasıl?

Anket doldurarak para kazanma nasıl?
 

Bir çoğumuz internetten para kazanmak için yollar arıyoruz. İnternetten para kazanmak için birçok yol bulunmakta. Şimdi bir araştırma yaparak bunları bulabilirsiniz. Bunlardan biri anket doldurarak para kazanma...

Eğer bu yolları olması gerektiği gibi yaparsanız kazanabilirsiniz. İnternet üzerinden herkesin en kolay para kazanabileceği ve en popüler olanlardan biri “ücret ödeyen anket firmalarının” anketlerini doldurmaktır.

Genelde anketlerde firmalar, ürünler, mağazalar gibi tüketiciyi doğrudan ilgilendiren konular ve sorular vardır.

Büyük firmalar/markalr bu iş için anket şirketleri ile çalışır. Anket şirketleri hazırladıkları bu anketleri sizin gibi anket cevaplayarak para kazanmak isteyen şahıslara gönderirler. Ve her doldurduğunuz anket için size ödeme yaparlar.

Para kazandıran yabancı anket firmaları ile ilgili bilgileri daha detaylı okuyabilirsiniz >>

NELER YAPMALIYIZ ?

1. İyi şirketler ile çalışan elinde meşru müteri listesi olan anket şirketlerini bulun. Bu şirketlerin üyesi olduktan sonra size uygun anketleri email ile göndereceklerdir.
2. “Odak grup anketleri/araştırması” yapan şirketleri bulursanız daha çok kazanmanız mümkün. Genelde anket başına $80 ödeyebilirler. Anket süresi 30-45 dakika arasındadır.
3. Sadece bu iş için ayrı bir email hesabı açın. Böylelikle email yoluyla gelen bütün anketleri rahatça organize edebilirsiniz. Önemli olanlarını gözden kaçırmasınız.
4. Aynı anket genelde birden çok kişiye gönderilir. Unutmayın ki ne kadar erken cevaplarsanız o kadar erken para kazanırsınız.

 
Toplam blog
: 3
: 4242
Kayıt tarihi
: 19.05.12
 
 

E-business danışmanlığı ve online editoryal çalışmalar yapmaktayım. Aynı zamanda Londra'daki bir ..