Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1951 yılında Nevşehir- Hacıbektaş- Sadık köyünde doğmuşum (otlar biçilirken). Yıllarca Mucur'da, Ankara'da Türkçe-Edebiyat öğretmenliği yaptım. Emeklilikten sonra on yıl kadar da dershanelerde çalıştım. Şimdi Ankara'da emeklilik yaşamımı sürdürürken elimden geldiği kadar köyümü, okul anılarımı düz yazı veya şiir biçiminde ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hiç Sevgilim Olmadı ki

Merhaba Muzaffer Bey, Şiirlerinizin neredeyse tamamını okuduğumu biliyorsunuz. Özellikle "haiku"larınız gerçekten güzel. Diğer şiirler içinde de zevkle okuduklarım var. İşte onlardan biri de bu şiir. Bir yaşanmışlığın yalın, akıp giden dizelerle anlatımı. Güne uygun bu şiir için kutluyorum, teşekkürler.

14 Şubat 2011 12:20
Birlikte

Hep karamsarlık olmaz ya! Bazen de böyle geleceğe umutla bakan şiirler yazılmalı. Okudum, beğendim, umutla doldum. Şiirlerini buradan da okuyacağım Şadi kardeşim. Selamlar.

27 Ekim 2010 10:16
Şarkılar bizi söyler

Şiirin pek çok tanımı var; ama bana göre şiir, sözcükleri en uyumlu biçimde yan yana getirerek duyguları anlatabilmektir. Dilimizde nağme olan şarkı sözlerini böyle kopukluk olmadan, akıp giden duru su gibi şiir olarak sunmak gerçekten övgüye değer. Çok beğendim, birkaç defa okudum. Saygılarımla.

10 Eylül 2010 06:55
 
Toplam blog
: 120
: 283
Kayıt tarihi
: 19.02.09