Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '11

 
Kategori
Deneme
 

Anlık

Anlık
 

Hiç bomboş sayfalara, aksıiyon romanının en heyecanlı sayfasını okuyormuşcasına meraklı, bir o kadar bilinçsizce bakarken yakaladığın oluyor mu kendini? Ya da gecenin bir yarısı, kafanı kurcalayan büyük bir problem varmışcasına beynin dolu, ama bir o kadar da kaidesiz, boş bir şekilde aniden uyandığın... daha sonra tekrar uyuyamadığın? 

Tam olarak ne istedini biliyormuşcasına kararlı bi sekilde yürürken, "nereye gidiyorum ben?" Demiyor musun? Veya o an bulunduğun yerden ölesiye memnunken, karşıdaki dağları göstererek "orda olmak vardı!" derken yadırgamıyor musun içinde yaşadığın çelişkiyi? 

"Kalmalı mıyım?" yoksa "gitmeli miyim?", " 

Hiç bomboş sayfalara, aksıiyon romanının en heyecanlı sayfasını okuyormuşcasına meraklı, bir o kadar bilinçsizce bakarken yakaladığın oluyor mu kendini? Ya da gecenin bir yarısı, kafanı kurcalayan büyük bir problem varmışcasına beynin dolu, ama birokadarda kaidesiz, boş bir şekilde aniden uyandığın... daha sonra tekrar uyuyamadığın? 

Tam olarak ne istedini biliyormuşcasına kararlı bi sekilde yürürken, "nereye gidiyorum ben?" demiyor musun? Veya o an bulunduğun yerden ölesiye memnunken, karşıdaki dağları göstererek "orda olmak vardı!" derken yadırgamıyor musun içinde yaşadığın çelişkiyi? 

"Kalmalı mıyım?" yoksa "gitmeli miyim?", "Vurmalı mı?" yoksa "Kaçmalı mıyım?", "Sarmalı mıyım sıkıca?" ya da "Bırakmalı mıyım kaygısızca?"... Ne şekilde tam anlamıyla mutlu olcağını bilen var mı? Hiç sanmıyorum! 

 

 

 
Toplam blog
: 5
: 526
Kayıt tarihi
: 03.11.09
 
 

Sana sunulanı değil, hayalinde yaşattığın hayatı yaşa. İzmir ege üniversitesi su ürünleri fakültesi ..