Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Anne dizisi reytingleri yaktı geçti!

Anne dizisi reytingleri yaktı geçti!
 

Haftanın her günü ekranlarda yaşanan reyting rekabetinin boyutları çoğu zaman çok yükseklere çıkıyor. Her gün onlarca dizi ve program kendisini en üst seviyelerde tutabilmek için büyük çaba harcıyor. Bu çaba her yeni yapım için daha da kuvvetli hale geliyor. Bahsi geçen kuvvetliliğe örnek olarak gösterebileceğimiz bir başlangıcı dün gece Anne dizisi yaptı.

Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Can Nergis, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri gibi isimlerin olduğu dizi dün gece itibariyle görücüye çıktı ve özellikle sosyal medyayı salladı. #Anne şeklinde belirlenen twitter tagı Trend Topic listesinde ilk 3'te yer aldı. Bu durum sabah saatlerinde yayınlanan reyting sıralamasında da kendisini gösterdi.

Anne dizisi ; TOTAL grubunda 6.72, AB grubunda 7.55, ABC grubunda 7.52 reyting alarak her 3 grupta da 2.olmayı başardı. Hayat Şarkısı, Gülümse Yeter, Familya, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi rakiplere karşı ilk kez görücüye çıkan dizi aldığı bu sonuçla hem izleyicisinin hem de yapım ekibinin yüzünü güldürdü.

Dizinin çocuk şiddetine, anne ve babası arasında kalan küçüklerin yaşadığı drama dikkat çekiyor olmasını çok önemsiyor, bu fikri hikayeye yerleştiren senaryo ekibini tebrik ediyorum. Ancak ilk bölüm itibariyle gördüğümüz şu ki ; dizi ilerleyen bölümlerde Kırgın Çiçekler'in pabucunu dama atacak boyutta acılı sahnelere yer verecek ve izleyicinin ağlamaktan içini çıkartacak.

Hayattan bezmiş ve yaşama hiç bir şekilde saygı duymayan bir anneye ve gamsız, dayakçı bir üvey babaya sahip olan küçük Melek'in ve onun durumunu fark ederek yanında yer alan öğretmeni Zeynep'in yaşayacakları konu belirleyecek gibi.

Anne ekibine ilk performansı için tebriklerimi sunarken, ilerleyen bölümlerde de aynı başarıyı sürdürmelerini temenni ediyorum.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..