Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

08 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

Anneler Günü Hediyesi! (Başkan Çiçek Alırken)

Anneler Günü Hediyesi! (Başkan Çiçek Alırken)
 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş Beyefendi çiçek alırken...


İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJDA ANNELER GÜNÜ İNDİRİMİ

Türkiye’nin en büyük peyzaj ve fidanlık şirketi İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. anneleri ve annesini sevindirmek isteyenleri unutmadı.

En değerlimiz annelerimiz için 9 Mayıs Pazar Anneler Günü´ne özel indirim düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Ağaç ve Peyzaj, fidanlık ve satış noktalarında annelerine canlı çiçek ve fidan hediye etmek isteyen herkese katkıda bulunmak için tüm ürünlerde % 15 indirim düzenliyor.

Annelerine birkaç gün değil de daha uzun süreli ve ekonomik canlı çiçek hediye etmek isteyenler 8-9 Mayıs 2010 Cumartesi ve Pazar günleri Alibeyköy ve Pendik Fidanlığı ile Çamlıca Korusu, Emirgan Korusu, Göztepe Parkı, Feshane, Hidiv Korusu ve Florya Sosyal Tesisler satış noktalarında diledikleri ürünü indirimli satın alabilirler.

Annelerini sevindirmek isteyenler; Meilland Gülü, Mini Gül, Cam Güzeli, Begonya, Sardunya, Açelya, Kadife, Karanfil, Küpeli, Fesleğen, Papatya, Ceylan Gözü, Cinerelya, Gül, Çilek, sebze fideleri ve daha sayamadığımız yüzlerce çeşit bitki bulunduran İstanbul Ağaç ve Peyzaj fidanlık ve satış noktalarına mutlaka uğrayın. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş Beyefendiyle biz uğradık bile...

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
www.istanbulagac.com.tr
444 AGAC / 444 2 422

Bütün kadınların anneler günü kutlu olsun.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..