Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '13

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Anneye hediye verirken annenin yüz ifadesi

Hediye vereceğiniz kişi eğer anneniz ise bu durum sizin için başka bir özel hale gelecektir. Herkese hediye verirken heyecanlanırsınız ve özen gösterirsiniz ama konu anneniz olduğu zaman akan sular durur. Onun her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünürsünüz ve en üst seviyede fedakarlık yapmayı düşünürsünüz.

En güzel hediyeler, en güzel elbiseler, en güzeler eşyalar ve en önemlisi en güzel mutluluklar her zaman annelerin hakkıdır. O saf ve kutsal varlıkların bu denli önemli olduğunun sebebini açıklamaya gerek bile yok.

Şimdi şöyle de bir durum var ki anneler, çocuklarının kendi mutluluğu için bile olsa kendilerini zora sokmalarını asla istemez. Kendileri için en ufak bir zahmete girmelerini istemezler. Anne fedakarlığı böyle bir şey işte. Kendisinden önce çocuklarının mutluluğunu isterler her zaman. “Yeter ki çocuğum mutlu olsun” düşüncesi bile onları karşılıksız sevmeye yeterdir. Onların o kadar masum ve temiz düşünceleri vardır ki tahmin bile edilemez. Çoğu zaman belli etmeseler de bu durumdan hiç de rahatsız değillerdir. Onların mutluluğunu sağlamakta çocuklarına düşer tabi ki. Onlara verilecek en büyük mutluluğu sadece çocukları verebilir. Bilhassa özel günlerde bu mutluluk kat be kat artar. Mesela anneler günü gibi bir özel günde ona vereceğiniz bir anneler günü hediyesi çok özel olacaktır. O hediyeyi aldığındaki yüz ifadesini bir düşünsenize.. Tüm o hediye telaşı ve stresi o yüz ifadesini gördüğünüzde tamamen ortadan kalkacaktır. Yüzü güler, gözleri sıcacık bakar ve size sımsıkı sarılır. Kokusunu yeniden en içten şekilde hissedersiniz. Belki de o yüz ifadesini yıllarca unutamayacaksınız. Her gün annenizi o şekilde görmek için türlü türlü hediyeler almak istersiniz. Bağımlısı bile olabilirsiniz. Buna değmez mi ama? Tabi ki değer. O yüz ifadesini görmek için dünyaları ayaklarının altına serseniz azdır.

 
Toplam blog
: 5
: 163
Kayıt tarihi
: 27.07.12
 
 

İzmir Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra, bilgi üniversitesi reklamcılık okudum. O gün bugün..