Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Antalya - Muratpaşa’da kurs seferberliği

Antalya - Muratpaşa’da kurs seferberliği
 

Aşçılık kursiyerleri


Muratpaşa Kaymakamlığı ve Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü işbirliği ile her yıl düzenlenen meslek edindirme ve hobi kurslarında kayıtlar devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Muratpaşa Kaymakamlığı Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen meslek edindirme ve hobi kurslarına kayıtlar devam ediyor.

Her yıl binlerce insana meslek edindiren, kültürel ve sosyal faaliyet alanı yaratan kurslardan faydalanmak isteyenler,  Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi ile Dutlubahçe Kültür ve Toplum Merkezi’ne gelerek ya da 311 87 27 – 335 35 80 numaralı telefonları arayarak kayıt yaptırabilirler.

MURATPAŞA KAPILARINI AÇIYOR.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri, 2013–2014 Eğitim Dönemi’nde Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi, Türkan Saylan Toplum Merkezi, Konuksever Kurs Eğitim Merkezi, Dutlubahçe Kültür ve Toplum Merkezi’nde kursların düzenleneceğini belirtti.

Bu merkezlerin yanı sıra kısa bir süre önce Muratpaşa Belediyesi tarafından Zeytinköy’e kazandırılan Zeytinköy Kültür Merkezi’nde de kursların başlayacağını belirten yetkililer, kültür-sanat ve toplum merkezlerinde toplam 25 branşta kurs verileceğini kaydetti.

SERTİFİKALI PROGRAMLAR

Yetkililer ev ekonomisine katkı koymak isteyen kadınların ve serbest zamanlarını değerlendirmek isteyen yurttaşların adresi konumuna gelen Muratpaşa Belediyesi’ne ait kültür-sanat ve toplum merkezlerinde gerçekleşen kursların sertifikalı programlar olduğuna dikkat çekti.

Her yıl hedef büyüterek kursiyer sayısını ve üretilen ürün sayısını artıran kurs eğitiminin sonunda yine dev bir sergi ile ürünlerin Antalyalılarla paylaşılacağını dile getiren yetkililer, bu ayrıcalığı yaşamak isteyen tüm yurttaşları kurslara davet etti.

25 AYRI BRANŞTA EĞİTİM

Muratpaşa Belediyesi’ne ait kültür ve toplum merkezinde Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından şu branşlarda kurs verilecek;

Aşçı Yardımcılığı,

Dekoratif Ahşap Boyama,

Makine Nakışı,

Heykel,

Resim,

Jel Mum Yapımı,

Üç Boyutlu Şekillendirme,

Keçe Aksesuar Yapımı, Seramik,

Giysi Tadilatı,

Mutfak Takımları Hazırlama,

Taş Bebek Yapımı,

Drama,

Klasik Dans,

Latin ve Salon Dansları,

Yaş Pasta Yapımı,

Aile Eğitimi Gümüş Takı İşlemeciliği,

Takı Tasarımı,

Kurdele Nakışı,

Mefruşat Kursu,

Rölyef ve El Nakışı.

 

 

 

Nazan Şara Şatana

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....