Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Antalya UGB yürüdü

Antalya UGB yürüdü
 

ANTALYA ULUSAL GÜÇLER BİRLİĞİ YÜRÜYÜŞÜ


Antalya Ulusal Güçler Birliği, Yeni Anayasaya ve Suriye ile Savaşa Hayır yürüyüşü gerçekleştirdi. Birlik adına açıklamayı yapan ADD Şube Başkanı Daş, ´vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği Suriye ve Yeni Anayasa çalışmaları ile parçalanmanın eşiğine getirilmiştir.´ Dedi.   

Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan 500 kişilik bir grup hükümetin yeni Anayasa çalışmalarını ve Suriye ile olan gerilimi protesto etmek amacıyla ´Savaşa Hayır ve Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi´ sloganları atarak Antalya Büyükşehir Belediyesi önünden başlayarak Attolos heykeli önüne kadar yürüdüler.

AHA’nın haberine göre, Attolos heykeli önünde toplanan Ulusal Güçler Birliği üyeleri adına basın açıklamasında bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi Başkanı İbrahim Daş şu görüşleri ileri sürdü:

´Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en zor günlerini yaşamaktadır. 1952 Nato´ya girişimizle başlayan süreç sonunda, bugün ülkemiz, sosyo-ekonomik ve siyasal bakımdan bağımsızlığını kaybetmiştir. Geldiğimiz noktada ise vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği parçalanmanın eşiğine gelmiştir. Bugün ülkemizde ve bölgemizde yaşanan tüm olaylar tesadüf değildir. Her olay bir proje çerçevesinde gerçekleşmektedir. Bu proje 8 Mart 2004´te Amerikan Senatosu tarafından onaylanan Büyük Ortadoğu Projesidir. BOP haritasına bakıldığında, Kuzey Afrika´dan Afganistan´a kadar uzanan coğrafyada 22 Ülkenin sınırları değişmektedir. Irak´la başlayan, ardından Kuzey Afrika´da Arap Baharı ve Devrim diye adlandırılan bu yıkım projesinde Cumhuriyetimizin parçalanmasının hedeflendiği çok açık bir şekilde görülmektedir. Amerika´nın yerli işbirlikçilerinin hedefi; Irak, Suriye, İran ve Türkiye´yi parçalayarak kukla bir Devlet Kurmaktır. Tehlike çok büyüktür. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği, Suriye ve Yeni Anayasa çalışmaları ile parçalanmaya götürülmektedir. Bu gidişe dur demek hepimizin tarihsel görevidir.´

Protesto yürüyüşüne İP İl Başkanı Bilal Şimşir, CHP İl Başkanı Özer Ülken, CHP Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı teşkilatları ve Antalya´daki birçok sivil toplum örgütünün yanısıra Antalya´daki oda ve dernek başkanları katıldı.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..