Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Antalyaspor Beşiktaş’ı şaşırttı

Antalyaspor Beşiktaş’ı şaşırttı
 

Antalyaspor tecrübesizliğinden kaybetti.


Beşiktaş bu golün etkisinden tam çıkacakken 35. dakikada sahneye Serge çıktı ve skoru 2-0 yaptı. Başta Ertuğrul Sağlam olmak üzere maçı izleyen herkes bu skorun gerçek olduğunu da inanamıyordu. Antalyaspor’lu oyuncular gol sevincini yaşarken Ertuğrul Hoca Aydın’ı oyundan alıp Serdar Özkan’ı oyunu soktu. Ama bu değişiklik ilk yarıda etkili olmadı ve ilk yarı 2-0 Antalyaspor lehinde bitti.

İkinci yarı başlarken Uğur oyundan çıkarken ve Nobre oyuna girdi. Beşiktaş Antalyaspor’a yüklenirken Antalyaspor 78. dakikaya kadar kalesini koruyor ama çaresiz kalıyor. Rakip Beşiktaş olunca golü atan da Delgado olunca Antalyaspor’a sadece yemek kalıyor. Delgado’nun golüyle heyecanlanan ve kazanma hırsı geri gelen Beşiktaş iki dakika sonra Holosko’nun yaptığı mükemmel orta ve Bobo’nun boşta kalmasıyla beraberliği buluyor. Antalyaspor 2 dakika da 2 golü nasıl yediklerini düşünürken taraftarlar (maalesef) Demirören’in bulunduğu maddeler atmaya başlıyor. Golleri hazmedemeyen Antalyaspor’lu taraftarlar oyunu yuhalamaya başlayınca açıkçası tadım kaçtı. Bu kadar güzel, heyecanlı, dinamik ve gollü maçta olacak şey değil diye söylenip durdum.

Maçın 90.dakikasında golcü Bobo takımını öne geçirip sevinirken Antalyaspor taraftarı donup kaldı. 12 dakikada yediği 3 gol Antalyaspor’u maçtan soğutuyor. Maçın sonuna 5 dakika uzatma veren hakemin maçı iyi yönettiğini söylemek yanlış olmaz.

Maçı 78 dakika önde götüren Antalyaspor maç sonunda skor tabelasına bakınca bir hayli üzüldü. Ama şunu söylemek de yanlış olmaz. Beşiktaş bu futbolla şampiyon olamaz. Her maçta son dakikada attığı golle kazanacak diye bir şey yok ve her zaman rakip Antalyaspor kadar güçsüz olmayacak. Bana sorarsanız ligin en zayıf takımı ve küme düşmesini beklediğim takım Antalyaspor. Bu takıma karşı son dakikada kazanıyorsanız yazık demek gerekir. Beşiktaş’ın Avrupa’da oynayacağı grup maçları öncesinde kendisini toparlaması lazım. Sezon başında bu kadar oturmamış bir takım görmek hem de Avrupa düzeyinde bir takım görmek yazık diye düşünüyorum.

 
Toplam blog
: 46
: 1055
Kayıt tarihi
: 07.10.07
 
 

1992 yılında Erzincan'da Doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Halk Edebiyatı ilgilendiğim al..