Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Anti fenist

Kadınlar dünyaya neden geldiklerini unutuyor bazen. Kendilerini Zeyna sanıyorlar. Artık evlenmeye bile ihityaç duymuyorlar. Bu kendilerini erkekle bire bir kıyaslamaktan başka bir şey değil. Bu kadar feminist olmanın alemi yok.
Anne olacak gidiyor bir sperm bankasına işlem tamam. Çocuk büyüdüğünde spermi gösterip, " bak oğlum bu senin baban mı " diyecekler. Sperm eski türk filmlerinde ki gibi telepati yapar artık " oğlum" der.

Kadın aşkın çiçek bahçesidir. Niçin bahçevan olma telaşesi bu anlamak zor. Bundan yüz sene sonra aşklar şöyle olacak büyük ihtimal. Sperme bir kod verilir ve sevgili yapılır. Ama Allahın sopsı yok. Cinsellik yaşamayan kadınlar da sağlık sorunları yaşanabildiği gbi bir de erken yaşlanma riski var. Yok ben modern tıpla bu sorunu da hallederim diyorsanız; modern tıbbınız yerin dibine batsın.

Evet kadınlarla erkeklern sınıfsal olarak eşit olmasına karşı değilim. Hatta ilk kadın Cumhur Başkanımız bile olmalı. Kadın başbakanımız öyle veya böyle geldi geçti. Ama kadının işteki istekliği evde ve yatak odasında azaldıkça toplumumuz bana göre öyle çok uzun evlilikler göremez artık.

Kadının yeri erkeğinin yanıdır. Zaten nüfusumuzun nesli tükenmekle karşı karşıya. Bu kadar zalim olmaya gerek yok.




 
Toplam blog
: 105
: 349
Kayıt tarihi
: 18.09.08
 
 

Mersinli'yim. Kanımda Akdeniz ve aşkın mavisi var. Oldukça pozitif bir ruh halim var. Giyinmek benim..