Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '13

 
Kategori
Bilgisayar
 

Araba Oyunları

Araba Oyunları
 

Araba ile ilgisi olan kişiler hızı seven erkekler gerçek hayatta pistlerde yarışmak isteyenlerin tek oyun kaynağı olan araba oyunları büyük küçük herkesin ilgisini çekmektedir. İnternetteki ücretsiz oyunları artık küçükler değil büyüklerde oynamaktadır.

Daha önceleri küçükken aldığımız yarış arabalarıyla arkadaşlarımızla yarış yaparak onları geçmeye çalışırdık. Şimdi ise klavyelerle ya da gelişmiş kollarla araba oyunlarını oynamak büyük bir zevk haline gelmiştir.  İnternet ortamındaki oyunlar hem kızlara yönelik he de erkeklere yönelik oluşturulmaktadır. Bunların yanında zeka oyunları, beceri oyunları da mevcuttur. Kızlar için giydirme oyunlarından, pasta yapımına, temizlik oyunlarından makyaj oyunlarına kadar birçok oyun bulunmaktadır.

Erkekleri için ise araba oyunlarından, spor oyunlarına ve yarış oyunlarına kadar birçok kategoride oyun bulunmaktadır. Bunların yanında oyunlar macera, yetenek, aksiyon ve zeka oyunları olmak üzere kategorilere ayrılmışlardır. Herhangi bir oyun sitesine girerek en güncel oyunları da takip edebilirisiniz. En son çıkan oyunları oynayabilir bu sitelerden diğer oyun sitelerinin adreslerini alabilirsiniz.

Araba oyunlarından bahsedecek olursak; araba oyunları kendi içinde araba yapma, yarış yapma, park yapma gibi kategorilere ayrılmıştır. Çocuklarınız hem araba kullanmasını öğrenecek hem de trafik kuralları eğitimini almış olacaktır. Araba oyunlarıyla çocuklarınıza araba eğitimini aşılamış olurusunuz. Ayrıca oynadığınız araba oyunları olsun diğer oyunlar olsun oynadığınız sitede sizlere puanlar verilmektedir. Favori araba oyununuzu facebook da ya da twitter hesabınızda paylaşarak diğer arkadaşlarınızı da bu oyunlara teşvik etmiş olursunuz.

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..