Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Araba Yarışı; Need for Speed

Araba Yarışı; Need for Speed
 

Need for Speed


Gerçek Araba Yarışı; Need for Speed

Öfke, yarış, sokak yarışı kültürü
; gerçeğe yakın 3d efektler ve oldukça zorlu rakipler ile kıyasıya bir mücadele sizleri bekliyor. Need for Speed ProStreet sokak yarışlarının en sert oyunlarından birinde krallığınızı ilan etmek için size altın fırsat sunuyor. Hız sınırlarını zorlayacak arabanızı oluşturun ve en iyi sokak yarışçıları ile karşılaşın. Need for Speed ProStreet, sokak yarışı kültürünü oluşturan saf gücün, içten öfkenin ve yoğun rekabetin gerçeğe dönmesidir.


araba


Öne çıkan özellikler:
Gerçek, Adrenalin dolu yarış – Yepyeni fizik motoru ve sezgisel arttırılmış yapay zekayla sokak yarışının saf gücünü tecrübe edin.

Tüm yarış disiplinlerinde hükmedin – Kendinizi dört ayrı yarış stilinde kanıtlayın: Drag, Drift, Grip ve tamamen yeni Speed Challenge.

Felaketin sınırında yarışın – Gerçekten gelişmiş ve geniş kapsamlı hasar yakalama teknolojisiyle tek bir yanlış hareketinizde hatanızın sonuçlarına tanık olun.

Performans sonucu etkiler –Yüzlerce gerçek yedek parçadan seçiminizi yapın ve performansa etkisini görsel Autosculpt teknolojisiyle görün – hepsi gerçek zamanlı.

Rekabetçi sosyal oyunu tekrar tanımlıyor – Tekrar tanımlanmış çevrimiçi özellikler, rekabet ruhunu yükseltiyor ve en büyük yarışı yaratıyor.

Tuning yeteneklerinizi dünyayla paylaşın – Tamamen yeni Blueprints özelliği, görsel ve performans kişiselleştirme ayarlarınızı çevrimiçi olarak yüklemenizi sağlıyor. Bir yarışı kazanmak için ne zaman tasarımınız kullanılırsa sizden bahsedilecek.


need for speed


Sistem Gereksinimleri Minimum

Ekran kartı Pixel Shader 2.0 destekli 128 MB ekran kartı
Sabit Disk Alanı 8.1 GB (Yükleme sırasında 32 GB)
RAM 512 MB (Windows Vista için 1 GB)
İşlemci 2.8 GHz veya daha hızlı (Windows Vista için 3.0 GHz)
İşletim sistemi Windows XP/Vista

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..