Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '14

 
Kategori
Bilgisayar
 

Araba Yarışı

Araba Yarışı
 

Need for Speed Most Wanted


Need for Speed Most Wanted

Bu oyunda iyi araba sürmeli ve polisleri geride bırakmalısınız. Daha önce hiç bir pc oyununda bu kadar çok eğlenceli ve kovalamaçlı bir oyun oynamamışınızdır...

Büyük bir polis ordusu sürekli yakanızda olacak ve onların nefesiniz hissedeceksiniz. Tek amaçları var sizi yakalamak...

Sürekli polislerin bir adım önünde olabilmek için arabanızın rampalardan zıplama noktalarını iyi bilmeli, kararlarınızı hızlı bir şekilde saniyeler içerisinde vermelisiniz. Polislerden kaçarken bir yandan da rakiplerinizi de sollamanız gerekecek.
 

Dikkat ve Hız Önemli
 

arabayarisi1“Most Wanted” olabilmek için, polisleri arkanızda bırakmalı, arkadaşlarınızdan iyi sürmeli ve rakiplerinizi alt etmelisiniz. Polis gücünün sizi yakalamak için durmaksızın süren avı karşısında saniyeler mertebesinde karar vermeniz gerekiyor. Saklanma noktalarını, zıplama rampalarını bulmak ve yeni araçlar ile bir adım önde kalabilmek için açık dünyayı kendi avantajınıza kullanın.

Criterion Games geleneğine uygun şekilde, arkadaşlarınız, sizin deneyiminizin tam kalbinde yer alıyor. Menü ya da lobilerin olmadığı bir açık dünyada, arkadaşlarınızla anlık olarak yarışarak bir dizi akıcı çok oyunculu etkinlikte sürüş becerilerinizi ispatlayın. Rakipleriniz, sizin zirveye ulaşmanızı engellemek için her şeyi yapacak. Bu dünyada, sadece tek bir Most Wanted olabilir!


arabayarisi
Açık Dünya Aksiyonu  Polislerden kurtulun, kendi yolunuzla. Zıplama rampalarını ve kestirmeleri kullanın, dikkat çekmeyin ya da arabanızın güçlü olduğu yönleri ortaya çıkaran çevre etkenleriyle peşinizdeki polisleri etkisiz hale getirin. Özgürlük her şeydir. Arkadaşlarınızla istediğiniz her yere sürün, gizli oyun yöntemleri keşfedin ya da şehir hakkındaki bilginizi onları bitmek bilmeyen yarış ve müsabakalarda yenmek için kullanın.

Durmak Bilmeyen Çoklu Oynanış – Bir araba seçin, arkadaşlarınızla takılın ve sıkı, rekabetçi etkinliklerden oluşan sürekli oyun listesine katılın. Lobi ekranının olmaması, aksiyonun hiç durmaması anlamına geliyor. Büyük skorlar yakalayın, seviye atlayın ve bitmeyen ödüllerle yükseltmeleri kazanın. Devasa bir açık dünyanın sonu olmayan yarış, müsabaka ve gezinti olanaklarıyla sert rekabetleri etkinlikler arasında koruyun.

arabayarisi2
Kuralsız bir araba yarışı Autolog 2, kişisel yarış tavsiyeleri ve dikkate değer tüm skorlarınızı, hızlarınızı ve zamanlarınızı arkadaşlarınıza ulaştıran yayınlarla yoğun rekabeti körüklüyor. Need for Speed puanlarını, arkadaşlarınızı geçmeye ve Most Wanted olmaya çalıştığınız her an, her sistemde kazanın.

Arkadaşlarınızı Yenin– Need for Speed Most Wanted, serinin özgün “gerçek araba” hissini Burnout’un yoğun hız ve agresifliğiyle birleştirince, sadece en hızlı olan hayatta kalıyor. Gücü kesin, dışa doğru kayın, saf sürüş yetenekleri ve ağır dozda nitro kullanarak polisleri ve rakiplerinizi geride bırakın.

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..