Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Arabesk hayat 2

Arabesk hayat 2
 

Yaşanabilecek zamanların ardına bakmadan yaşadılar. Hiçbir an onların değildi sanki, sadece geçip gidiyordu dakikalar, saniyeler hızlı hızlı... Kız. Kırılgandı, naifti. Dokunsan ağlayacaktı. Hüzün dolu bakıyordu, mutlu olduğu anlarda bile. Erkek konuşmak, tanımak, anlamak istiyordu kızı büyük bir istekle.

İkisi de tatil günleri iple çeker olmuşlardı, görüşmek için bir tek o günler vardı çünkü. Kız bir anlamsızlık seziyordu zaman zaman ama hiçbirşeye ihtimal vermiyordu, vermek istemiyordu. Erkeğin sanki yanında bile olsa uzaklığı her yanını sarmalıyordu. Erkek bunun ayırdında değildi ya da bunu farketmek istemiyordu.

Kız erkekle birlikte yeni bir hayatı da tanımaya başlamıştı. Sadece ona ait olduğu için de olsa sevmeye başlamıştı o hayatı. Çünkü ucundan, kıyısından huzur vardı orada, erkeğin ait olduğu o yerde... Erkek kızın hayatını da tanımıştı ama bunun içine fazla girmek ona sıkıntı veriyor gibiydi sanki. Oysa birliktelikler birbirlerinin hayatlarını tanıdıkça zenginleşir, kopmaz bağlar yaratırdı.

Özgürdü erkek. Bunun için olduğundan farklı görünmeye çalışıyordu farkında olmadan. Kız ise hesapsızca düşmüştü erkeğin yollarına, kah kayboluyor kah koşarak yürüyordu o yollarda...

Zaman ve yaşananlar biriktikçe erkek de kıza görünmez bağlarla bağlanıyordu hiç ummadığı anda.

Özgür bir yürek bağlanabilirmiydi?

 
Toplam blog
: 69
: 720
Kayıt tarihi
: 17.10.06
 
 

Ben 1982 İstanbul doğumluyum. Selçuk Üniversitesi Süt ve Ürünleri ve Anadolu üniversitesi Çalışma Ek..