Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Aragones’e rağmen!

Aragones’e rağmen!
 

Evet, Fenerbahçe, bu gün Aragones’e rağmen adeta şov yaparak Hacettepe maçını 2008-2009 sezonunun gol rekorunu kırarak 7-0 kazandı.

Maç sonunda açıklama yapan Aragones, böylesi farklı bir skora rağmen, şanslı olduklarını ve şansı iyi değerlendirip, galip geldiklerini söyleyebiliyor!

Geçen hafta Pazar günü İBB Spor maçındaki oyuncular nereye gitti?

Oysa takımda geçen haftadaki ilk 11 den 4 oyuncu değişmişti. Bunlar Vederson, Guiza ve Gökhan Gönül ve Selçuk.

Diğerleri zaten bu takımın ve ilk 11 in değişmez elamanları!

Bu haftadaki farkı onların yerine oynayan, Semih Şentürk, Ali Bilgin, Uğur Boral ve Deniz Barış mı yarattı?

Bence evet!

Özellikle Semih Şentürk, Türkiye liginin geçen yılki gol kralı. Avrupa Şampiyonasında harika oyunlar çıkartmış ve nefis gollere imza atmış, son dönemlerdeki en yetenekli golcülerden birisi…

Sonra Ali Bilgin geliyor. Aragones nereye koyarsa, oraya uyum sağlıyor ve görevini en iyi şekilde yapıyor.

Uğur Boral ve Deniz Barış’ı anlatmaya gerek yok! Onlar zaten bu takımda rüştlerini ispatlamış oyuncular.

Maç içerisinde gözlemlediğim ve yorumcularında ısrarla üzerinde durdukları konu, Semih’in ileride sırtı dönük olarak topu ayağında tutması ve arkadaşlarına güzel servisler yapmasının yanı sıra, ileriye atılan topun anında geri dönmesini önlemesi nedeniyle, bu gün Fenerbahçe kalesinde önemli bir tehlike yaşamadı. Sadece Volkan’ın ayağı ile rakip oyuncudan alınan top dışında önemli bir tehlike yok. Ha bir de direkten dönen topa ofsayt pozisyonundaki oyuncunun vurarak gol yapması var. O da zaten gol sayılmadı.

Birde Fenerbahçeli oyuncuların, ne oldu da bir hafta içinde bu kadar değiştiklerini herkes gibi bende merak ediyorum.

Eğer bu değişimin nedeni, Guiza’nın oynamaması ise, yönetim hemen buna bir çare bulup, Aragones’i uyararak, maçlara Semih ile başlanmasını sağlamalıdır. Yoksa şampiyon olmak özellikle de bu Aragones ile hayal.

Bu gün Fenerbahçe’nin rakibi Hacettepe’yi farklı yenmesi dışında bir sevincim de; İlimin takımı Antalya Sporun, Galatasaray’ı 1-0 da olsa yenmesi! Antalya Sporun oynadığı son dört maçın üçünü kazanarak yukarılara tırmanması ve düşme potasından hızla uzaklaşması, bir Antalyalı olarak beni fazlasıyla mutlu ediyor.

Geçen hafta, iki ofsayt gol ve iki penaltının verilmemesi nedeniyle yenilerek tüm taraftarlarını üzen Fenerbahçe’nin, bundan sonra en az bu günkü gibi mücadele etmesi gerekiyor. Önlerinde iki tane hedef var. Eğer hedefe kilitlenir, o yönde mücadele ederlerse, hedeflerine ulaşmak daha kolay olur!

Tabi bu yazının sonuna, Fenerbahçe’deki iktidar mücadelesini yazmamak olmaz. Bu koltuk ne kadar kıymetli bir yermiş ki! Herkes bu koltuğa oturmak için belden aşağı vurmayı bile mubah sayıyorlar…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..